"Сльози моїх невдач": співак з України представить Росію на Євробаченні-2020

27 лютого 2020, 10:55оновлено 27 лютого 2020, 12:01
Олександр Панайотов 1 березня представить пісню, з якою виступить на Євробаченні-2020 в Роттердамі.
Олександр Панайотов
Олександр Панайотов / instagram.com/panaiotov

Виходець з України Олександр Панайотов представить Російську Федерацію на міжнародному конкурсі Євробачення-2020 в Роттердамі, де від України виступить гурт Go-A. Імовірно, 35-річний співак виступить з піснею "Сльози моїх невдач".

За даними видання REGNUM, композицію представлять 1 березня. Авторами пісні для Євробачення-2020 стали Михайло Гуцерієв, Володимир Матецький і Леонід Гуткін.

Варто відзначити, що це не перша спроба Панайотова поїхати на Євробачення. Так, в 2008 році його обійшов Діма Білан, а в 2017 – Юлія Самойлова.

відео дня

читайте такожХто поїде на Євробачення: Go-A - біографія переможця

В цьому році в національний шорт-лист також увійшли співачки ZIVERT, Ольга Бузова, Поліна Гагаріна, рейв-група Little Big й інші кандидати. Народний відбір на Євробачення-2020 в Росії не проводився, а Олександра Панайотова схвалили члени компетентного журі.

Нагадаємо, що перший півфінал Євробачення-2020 відбудеться 12 травня, другий півфінал - 14 травня, а фінал - 16 травня. Згідно з представленою програмою, учасник від Росії виступить у першому півфіналі Євробачення-2020.

Як раніше повідомляв Главред, китайський коронавірус може загрожувати проведенню Євробачення 2020, через що конкурс можуть перенести на іншу дату або скасувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти