Світ Навиворіт 11 сезон 5 випуск дивитися онлайн 26-02-2020

26 лютого 2020, 22:00
П'ятий випуск 11 сезону шоу Світ Навиворіт вийшов 26 лютого. Дмитро Комаров відвідав найбільш холодне місто Китаю. Що показали у 5 випуск Світ Навиворіт 2020 - читай на Главреді.
Світ навиворіт 2020 5 випуск дивитися онлайн 26-02-2020
Світ навиворіт 2020 5 випуск дивитися онлайн 26-02-2020 / 1+1

Новий 5 випуск 11 сезону Світу Навиворіт вийшов у середу о 22:45 на 1+1. В 5 випуск Світу Навиворіт 2020 Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв взяли участь у веселих зимових розвагах .

Ніж Дмитро Комаров шокував в 5 випуск Світ Навиворіт 11 сезон - дивись та читай в нашому матеріалі.

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв покажуть, як китайці створюють скульптури неймовірного масштабу на Харбінському льодовому фестивалі. Діма Комарів також виконує найзаповітнішу мрію льодорубів.

читайте такожСвіт Навиворіт 11 сезон 4 випуск дивитися онлайн 19-02-2020

Програма 26 лютого логічно продовжує історію північного китайського міста Харбін, де щорічно проходить наймасштабніший у світі льодовий фестиваль. Там не тільки дуже красиво, але і дуже холодно. Діма і Олександр продовжують просвящати українців з приводу незвичайної культури Китаю

Цього разу Дмитро Комаров приєднався до команди льодорубів і випробував на собі всі складнощі їх професії: на 25-градусному морозі, ведучий вручну прямо з річки здобував 500-кілограмові брили льоду для побудови казкового містечка. Необхідно сказати, що при цьому, Діма дійсно ризикував життям, і мало не провалився під лід - його вчасно встигли витягти.

В продовження харбинських пригод команда Світу навиворіт з берега холодної річки переміститься на будівництво. І покаже глядачеві, як з льоду і води китайці примудряються буквально за 4 дні звести фантастичний крижаний мегаполіс. Гігантські крижані скульптури цього міста неодноразово вносилися в Книгу рекордів Гіннесса.

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв потраплять на будмайданчик за тиждень до офіційного відкриття фестивалю. Площа Крижаного міста - 600 тисяч квадратних метрів, а для будівництва всіх експозицій з річки сюди доставляють 180 тисяч тонн льоду. Над створенням міста фактично цілодобово працюють близько 10 тисяч працівників.

Світ навиворіт 11 сезон 5 випуск дивитися онлайн 26-02-2020
Світ навиворіт 11 сезон 5 випуск дивитися онлайн 26-02-2020 / 1+1

"Той чоловік, який хоч раз в житті робив ремонт, знає, що ремонт - це назавжди. А тут ти бачиш, здавалося б, ще нічого не готово - якісь ліси, підйомні крани... а через 4 дні тут буде справжнє Крижане місто. читайте такожСвіт Навиворіт 11 сезон 3 випуск дивитися онлайн 12-02-2020Китайці славляться своїми швидкостями. Наприклад, вони примудрилися розібрати старий і повністю збудувати новий міст в Пекіні всього за 43 години. Це справжня магія! І таких прикладів феноменальних, і, здавалося б, нереалістично швидких будівництв багато. Здається, ці люди вміють швидко будувати з чого завгодно - будь то хоч бетон або цегла, хоч лід і вода", - здивується Дмитро Комаров.

Українці показали, як за допомогою примітивних інструментів створюються крижані шедеври. Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв зберуться на центральну скульптуру харбінського зимового містечка - вражаюча споруда нереальних розмірів і форми. А також провідний отримає унікальну можливість самому доторкнутися до масштабної будівництві і створити свою скульптуру для крижаної експозиції - за допомогою нехитрих маніпуляцій.

Крім того, українська команда виконає мрію головних героїв цього свята - сміливих льодорубів, які по 14 годин на день руками дістають з річки брили льоду для будівництва. Як виповниться їх заповітна мрія - вперше в житті потрапити на льодовий фестиваль, які емоції від побаченого чекають льодорубів, і чому разом з ними Дмитро Комаров повернеться в дитинство

Світ Навиворіт 11 сезон 5 випуск Китай дивитися онлайн 26-02-2020:

Нагадаємо, Світ Навиворіт виходить щотижня у середу о 22:45 на 1+1. Також дивитися онлайн Світ Навиворіт 2020 можна буде на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти