Світ Навиворіт 11 сезон 4 випуск дивитися онлайн 19-02-2020

20 лютого 2020, 10:05
4 випуск 11 сезону шоу Світ Навиворіт вийшов 19 лютого. Дмитро Комаров розкрив нові таємниці Китаю. Що показали в 4 випуск Світ Навиворіт 2020 - читай на Главреді.
Мир наизнанку 2020 4 выпуск смотреть онлайн Світ навиворіт 11 сезон
Світ навиворіт 2020 4 випуск дивитися онлайн Світ навиворіт 11 сезон / 1+1

Новий 4 випуск 11 сезону Світу Навиворіт вийшов у середу о 22:45 на 1+1. У випуску Світу Навиворіт 2020 Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв відвідали найвіддаленіші північні райони Китаю, і показали, як будується найкрасивіший крижаний палац, а також випробували на собі найбільш екстремальні розваги.

Ніж Дмитро Комаров шокував в 4 випуск Світ Навиворіт 11 сезон - дивись та читай в нашому матеріалі.

Дмитро Комаров вирушить на північ Піднебесної - в одне з найхолодніших місць на землі - мегаполіс Харбін. Для команди Світу навиворіт північна частина експедиції по Китаю стала найхолоднішою в історії програми, адже температура повітря в Харбіні опускається до мінус 30 градусів, а звичайний окріп з термоса за частки секунди перетворюється в хмару дрібних крижаних кристалів. читайте такожСвіт Навиворіт 11 сезон 3 випуск дивитися онлайн 12-02-2020

Але якщо для більшості людей мінус 30 - страшні холоди, то для жителів Піднебесної це привід влаштувати приголомшливе зимова розвага - Харбінський крижаний фестиваль. Саме тут кожен рік, як у казці, зводиться чарівне місто з льоду, а по ночах кришталеві палаци і виблискуючі вежі висвітлюються тисячами різнокольорових вогнів. Грандіозні крижані скульптури цього міста неодноразово вносилися в Книгу рекордів Гіннесса. Для їх побудови використовують 180 тисяч тонн кристально чистих, ідеально рівних кубиків льоду.

Щоб розібратися, де ж китайці беруть стільки льоду, і з допомогою яких технологій створюють сучасне крижане диво, Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв приїдуть в Харбін за тиждень до початку фестивалю.

"Готуючись до цієї поїздки я уявляв собі самі наворочені і хитрі апарати, які створюють ідеальний лід для Харбінського шоу. Але в програмі ми покажемо, що китайці використовують тільки один, дуже примітивний механізм", - ділиться враженнями провідний.

Мир наизнанку 11 сезон 4 выпуск онлайн
Світ навиворіт 11 сезон 4 випуск онлайн / 1+1

У пошуках вивороту казкового фестивалю Дмитро Комаров проведе робочий день в команді льодорубів - людей, які займаються видобутком і доставкою льоду для будівництва. І покаже роботу справжніх героїв, які щодня ризикують життям.

Які труднощі професії льодоруба відчує на собі ведучий тревел-шоу, як адаптуються китайці в умовах екстремально низьких температур, і які ризиковані випробування чекають українську команду в Китаї

Світ Навиворіт 11 сезон 2 випуск Китай дивитися онлайн 05-02-2020:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти