"Війни немає?":продюсер розгромив зірок, які виступають в Росії

19 лютого 2020, 21:01оновлено 19 лютого 2020, 22:25
Продюсер закликав українських зірок відмовитися від поїздок до Росії.
"Війни немає?":продюсер розгромив зірок, які виступають в Росії

Музичний продюсер і менеджер Віталій Клімов розкритикував українських артистів, які їздять на гастролі в Росію, На його переконання, це дозволяє кремлівській пропаганді поширювати думку, що ніякої війни проти України немає.

Як заявив він в ефірі ObozTV, Росія зараз зацікавлена в запрошенні якомога більшого числа виконавців з України.

"В інтересах Росії відкрити двері для всіх українських виконавців, у тому числі і для співають українською мовою, крім тих, хто жорстко висловлюється з приводу війни. Це спосіб легітимізувати думка про те, що війни немає", – заявив продюсер.

відео дня

"Треба розуміти, що кожен виступ українського виконавця там, що б не думав сам український виконавець, це сигнал пересічному росіянину, що війни немає. Ваша країна з нами не воює, інакше що я тут роблю?" – пояснив він.

"Справа в тому, що публічна людина – вчений, митець, спортсмен – сам не розуміє важливу річ. Як тільки він стає публічним, він фактично виконує, хоче він цього чи ні, пропагандистську роль фактом свого існування, своєї публічності. Він може цього не хотіти, не розуміти, але це природа публічності як такої. Більшість не розуміє", – підкреслив продюсер.

Раніше писав Главред, що російський продюсер Ігор Матвієнко, затятий прихильник політики президента Володимира Путіна і анексії Криму, несподівано написав для групи Фабрика пісню з приспівом українською мовою. Він заявив, що композицію він приурочив до свого 60-річчя, яке святкували 6 січня. Вся пісня звучить російською, а приспів виконавиці співають українською. Матвієнко стверджує, що такий трек виник з низки причин.

Нагадаємо, український продюсер і суддя шоу Х-фактор "Ігор Кондратюк висловив обурення організаторам концертів російських співаків Олександра Сєрова і Валерія Сюткіна, які публічно підтримали анексію Криму і відвідували півострів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти