Дмитро Шепелєв звільнився з Першого каналу - офіційний коментар

18 лютого 2020, 17:57
Російський і білоруський ведучий Дмитро Шепелєв покинув свій пост на Першому каналі.
Дмитрий Шепелев
Дмитро Шепелєв / kleo.ru

Коханець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв звільнився з Першого каналу після 12 років роботи. Більше він не буде вести шоу насправді, яке вів з 2017 року.

Дмитро Шепелєв особисто прокоментував чутки про звільнення, які з'явилися з ранку 18 лютого.

"Перший канал - це цілий світ для мене.Географія наших подорожей від Аргентини до Парижа, від танкових полігонів Підмосков'я до казахських степів. Люди, видатні люди, знайомство з якими не можна було і мріяти. Боже, як я боявся заговорити з Гурченко, не міг видавити ані слова, говорити замість мене довелося Юрію Ніколаєву. Ось я простягаю мікрофон першій особі: "Як вам тут?", відповідь: "Спасибі, мені подобається ваша програма на Першому". В Афінах до мене підходить місцева дівчина: "Це ти вів жеребкування Чемпіонату світу з футболу? Я тебе бачила". Все це Перший і тільки мала частина того, що ми прожили разом як одна родина.Сьогодні ми прийняли рішення, що наші шляхи розходяться. Я більше не працюю на Першому. Це непростий вибір, зроблений за обопільної згоди. Йому не передували ні конфлікти, ні взаємні претензії. Спасибі! Це була чудова подорож", - написала Шепелєв в Instagram.

відео дня
Дмитрий Шепелев
Дмитро Шепелєв / Instagram

Дмитро Шепелєв працював ведучим з 2004 року Спочатку на телеканалі М1, потім був ведучим Зоряного караоке і Дай покататися! на українській фабриці зірок. Вів серію програм на Інтері, а в 2008 році він перейшов на Перший Канал. Вів шоу Можеш? Заспівай!, Надбання Республіки, Хвилина слави, і, нарешті насправді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти