"Ви війну підтримуєте?": Арсенал Зінченка шокував привітанням російського футболіста

29 травня 2023, 20:53
Українські користувачі розгнівалися постом "Арсеналу", нагадавши, що Аршавін зізнався, що в разі отримання повістки відправиться на війну.
Аршавін в
Аршавін в "Арсеналі" / Колаж Главред, фото instagram/andrey.arshavin10, скріншот

Футбольний клуб Арсенал в якому грає український футболіст Олександр Зінченко оскандалився дивним привітанням російського футболіста.

Сьогодні росіянин Андрій Аршавін, ексгравець Арсеналу Андрій Аршавін відзначає день народження. Арсенал вирішив привітати футболіста з країни-агресора у своєму офіційному Twitter.

Також він опублікував відео матчу "канонірів" проти "Ліверпуля" в 2009 році, коли Аршавін забив чотири голи.

відео дня

"Бажаємо тобі чудового дня, Андрію", - йшлося у привітанні.

Аршавін в арсеналі
Аршавін в арсеналі / скріншот

Українські користувачі розгнівалися постом Арсеналу, нагадавши, що в одному з інтерв'ю Аршавін зізнався, що в разі отримання повістки відправиться на війну.

"Бажати чудового дня людині, яка підтримує війну і не проти туди поїхати вбивати невинних людей. Хороша робота, "Арсенал", " Бажаємо тобі чудового дня, Андрію! Ще одного, в який ти мовчки спостерігаєш, як твоя терористична країна бомбить українських дітей", "Ви війну підтримуєте?",- пишуть розгнівані коментатори.

Аршавін
Аршавін

Згодом твіт "Арсенал" видалив.

Як раніше писали, колишній півзахисник Динамо і збірної Росії з футболу Сергій Гришин отримав повістку з військкомату. Повістку 48-річний екс-спортсмен виявив у поштовій скриньці в перші дні після оголошення Путіним часткової мобілізації.

"Які мої дії? Поки ніяких. Вона лежала в ящику. Я не знаю, що повинен далі робити. Сховатися і поїхати кудись або, навпаки, зібратися і прийти до військкомату? Мені в порядку було наказано з'явитися в 9 ранку. Я виявив її лише о 13 годині. Мої дії які? Чекаю далі", - цитують Гришина Вісті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти