У розпал війни екскапітан збірної України поїхав грати в чемпіонат РФ

21 липня 2022, 15:28
Український спортсмен Євген Іваняк вже дав комплементарний коментарі на адресу російського клубу.
іваняк
Євген Іваняк / УАФ

Стало відомо про те, що колишній капітан збірної України по футзалу Євген Іваняк підписав контракт з російським клубом Торпедо з Нижнього Новгорода.

При цьому український спортсмен вже дав комплементарний коментарі на адресу російського клубу.

"Я радий повернутися в наш колектив і знову стати частиною структури МФК "Торпедо", де створені всі умови для того, щоб займатися улюбленою справою і досягати спортивних висот", - прокоментував свій перехід в чемпіонат Росії Іваняк.

відео дня

"Складні сімейні обставини, що змусили Женю виїхати з Росії в березні цього року, успішно подолані", - так представили Іваняка в російському клубі.

Що відомо про кар'єру Іваняка

39-річний спортсмен народився в Запоріжжі. Виступав за" Інтеркас "(Київ)," Тайм "(Львів)," Локомотив "(Харків) та" Діну " (Москва).

Іваняк шість разів вигравав чемпіонат України і тричі ставав володарем Кубка України. У 2016 році Євген увійшов до десятки кращих воротарів планети.

15 червня 2020 року підписав трирічний контракт з російським клубом "Оргхім" (Нижньогородська область), а 25 лютого 2021 року вже після повномасштабного вторгнення Росії в Україну оголосив про завершення кар'єри у збірній.

читайте також"Неприпустимий вчинок": в НОК припечатали Петренка, який зашкварився участю в шоу в РФ

Нагадаємо, раніше віце-президент Української федерації фігурного катання Віктор Петренко взяв участь у льодовому шоу Аленький цветочек в російському Сочі.

Він зіграв одну з ролей у виставі Тетяни Навки - дружини прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Додамо, що участь у шоу Навки також взяли російські фігуристи, яких відсторонили від міжнародних змагань через повномасштабну війну, яку РФ розв'язала в Україні.

Серед них була Каміла Валієва, у якої був виявлений допінг на Олімпіаді-2022 в Пекіні.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти