У Бельгії МОЗ звинуватили в шахрайстві з тестами на COVID-19 перед грою з Динамо

19 лютого 2021, 13:10
Бельгійська делегація побоювалася здавати додаткові тести на коронавірус.
Динамо-Брюгге Динамо-Брюгге
Епізод матчу Динамо - Брюгге / Reuters

У Бельгії заявили про те, що дії Міністерства охорони здоров'я України можуть мати ознаки шахрайства з тестами на коронавірус, які бралися у команди гостей перед грою Ліги Європи між Брюгге і Динамо в Києві.

Футболісти Брюгге, які прибули на матч ЛЄ дізналися про необхідність здавати додаткові тести вже в готелі в Києві, пише бельгійське видання Het Nieuwsblad.

У повідомленні підкреслюється, що бельгійська делегація побоювалася здавати додаткові тести на коронавірус перед матчем з Динамо через підозри в маніпуляціях.

відео дня

При цьому бельгійцям нібито вдалося домовитися про скасування цієї процедури через посольство, але у вирішальний момент кудись зник один з українських чиновників, який повинен був підписати відповідний документ.

Вимога української сторони могла бути спрямована не на виявлення позитивних випадків коронавірусу, а на те, щоб перешкодити команді належним чином підготуватися до матчу з Динамо в Лізі Європи, не виключили в Брюгге.

Відзначається, що за результатами додаткового тестування гостей COVID-19 був виявлений у футболіста Матса Рітса. Його ізолювали від одноклубників і відправили до Бельгії на спеціальному транспорті під час матчу.

читайте такожШахтар обіграв Маккабі в матчі Ліги Європи

Динамо - Брюгге:

  • Через сильні морози, які очікувалися в Києві до вечора, 18 лютого, УЄФА прийняло рішення перенести початок плей-офф Ліги Європи Динамо проти Брюгге на три години вперед.
  • Основні події розгорнулися вже після перерви. На 62-й хвилині Бесєдін відмінно перекрив огляд воротареві Брюгге Міньоле, а Буяльський отримав м'яч на підступах до чужого штрафного майданчика і розкішним ударом забив у дальній верхній кут воріт - 1:0.
  • Але розвинути перевагу киянам не вдалося. Вже на 68-й хвилині банальну подачу Вормера з кутового зловив головою Мехеле і вбив у ворота киян - 1:1.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти