Матч Динамо-Брюгге перенесли на інший час

17 лютого 2021, 18:22
Введення Кабінетом міністрів адаптивного коронавірусного карантину помітно підвищило шанси провести матч Ліги Європи Динамо-Брюгге з глядачами.
Динамо, Брюгге
Попередній матч Динамо-Брюгге / УНІАН

Шанси на проведення матчу плей-офф Ліги Європи київського Динамо проти бельгійського клубу Брюгге з глядачами різко зросли - після того, як український уряд прийняв постанову про адаптивний коронавірусний карантин з 24 лютого. Про це повідомляє Telegram-канал Спорт Сьогодні.

У документі зазначено, що пункт про спортивні матчі почне діяти з четверга, 18 лютого. Саме в цей день грає Динамо проти Брюгге в Києві (початок матчу ‒ о 19:55).

Оскільки столиця України автоматично опиниться в "жовтій" зоні коронавірусного карантину, то на гру можуть допустити до половини глядачів від загальної місткості стадіону (НСК Олімпійський офіційно вміщує 70 050 глядачів).

До слова, керівництву киян восени минулого року вдалося домогтися від Кабміну дозволу на допуск глядачів перед матчем Ліги чемпіонів з туринським Ювентусом. Але це був єдиний матч киян у єврокубках з глядачами.

До слова, канал Динамо Київ Inside раніше повідомляв, що через складний прогноз погоди матч Динамо-Брюгге можуть почати не о 19:55, а о 18:00. Річ у тому, що синоптики очікують ввечері 18 лютого в Києві температуру повітря близько мінус 15 градусів за Цельсієм. Згідно з правилами УЄФА, це максимальна температура, при якій можуть проводити матчі єврокубків.

Пізніше журналіст Ігор Бурбас написав на своїй сторінці в Twitter в тому, що в УЄФА вирішили перенести початок матчу з 19:55 на 17:00

"В УЄФА вирішили перенести матч Динамо з Брюгге на 17:00 через морози, які прогнозують на вечір четверга. Також 99%, що на НСК Олімпійський дозволять знаходиться глядачам. Так що поспішайте до кас", - написав він.

Матч Динамо-Брюгге перенесли на інший час

читайте такожДинамо-Ювентус 0:2 : команда Луческу програла в першому матчі Ліги чемпіонів

Через деякий час факт перенесення і новий час початку матчу були підтверджені вже офіційно - на сайті київського клубу.

"За останніми синоптичних даними завтра в Києві о 17:00 очікується 12 градусів морозу, а у 20:00 - 22:00 - 15-18 градусів нижче нуля. Також до початку гри прогнозується невеликий сніг", - говорилося в тексті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • І донецький Шахтар, і київське Динамо зайняли треті місця в групах Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 і вилетіли в плей-офф Ліги Європи.
  • Проти Шахтаря зіграє чемпіон Ізраїлю Маккабі (Тель-Авів), а Динамо зіграє з чемпіоном Бельгії ‒ Брюгге.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти