Динамо не змогло обіграти Брюгге в матчі Ліги Європи

18 лютого 2021, 18:45
На морозному і сніжному полі стадіону НСК Олімпійський київське Динамо розписало нічию в матчі плей-офф Ліги Європи проти бельгійського Брюгге.

Через сильні морози, які очікуються в Києві до вечора, 18 лютого, УЄФА прийняло рішення перенести початок плей-офф Ліги Європи Динамо проти Брюгге на три години вперед.

Це, таке відчуття, дуже вплинуло на обидві команди, тому що практично весь перший тайм вони грали поперемінно - то нервово, то акуратно. І гра, відповідно, не рясніла небезпечними моментами.

На 7-й хвилині бельгієць закинув м'яч на дальню штангу, але Мата не зміг завдати прицільного удару.

На 21-й хвилині Артем Бєсєдін (який нещодавно повернувся в Динамо після допінг-дискваліфікації) пробивав з лінії чужого штрафного майданчика - м'яч влучив у ногу суперника.

Основні події розгорнулися вже після перерви. На 62-й хвилині той же Бєсєдін відмінно перекрив огляд воротареві Брюгге Міньоле, а Буяльський отримав м'яч на підступах до чужого штрафного майданчика і розкішним ударом забив у дальній верхній кут воріт - 1:0.

Але розвинути перевагу киянам не вдалося. Вже на 68-й хвилині банальну подачу Вормера з кутового зловив головою Мехеле і вбив у ворота киян - 1:1

На 83-й хвилині знову після кутового динамівці упустили у своїй штрафній головного форварда Брюгге - Баса Доста. Але удар у височенного гравця не вийшов і м'яч всього лише облизав сітку воріт Бущана.

читайте такожЖеребкування плей-офф Ліги Європи - з ким зіграють Шахтар і Динамо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти