Україна не змогла вдома обіграти Казахстан

31 березня 2021, 23:36
Збірна України з футболу втретє поспіль грає нічийно у відбірковому циклі на чемпіонат світу-2022 в Катарі - тепер ось зіграла зі збірною Казахстану

Після того, як Україна на останніх хвилинах упустила два очки в матчі з Фінляндією, підопічним Шевченка потрібно було неодмінно реабілітуватися у матчі з Казахстаном.

Українці з перших хвилин понеслися в атаки. Мораес на 13-й хвилині не зміг з носка проштовхнути у ворота передачу Зінченка на хід у центрі штрафного майданчика. Через три хвилини він же в стрибку замикав подачу праворуч від Малиновського, але в площину воріт не влучив.

відео дня

Але на 20-й хвилині Яремчук отримав передачу від Зінченка і обвідним ударом вистрілив у дальній кут воріт - 1:0.

До кінця першого тайму в українців було ще кілька непоганих моментів. У прикладу, Караваєв покотив з правого флангу на центральний вхід у штрафну, але Роман закрутив м'яч у руки голкіперу. А на 42-й хвилині Малиновський змістився на лівий фланг і вдарив - але над поперечиною.

читайте такожФранція - Україна: результати матчу відбору на ЧС-2022

Другий тайм почався теж з атак збірної України.

На 58-й хвилині Зінченко віддав пас на хід у лівий фланг чужого штрафного майданчика. Яремчук вдарив, але воротар Казахстану Покатілов відбив.

І тут раптово казахи зрівняли рахунок. Аімбетов відпасував на партнера з чудовим прізвищем мужиків на лівий фланг штрафного майданчика. А той легко закрутив у дальній кут - 1:1.

Матч так і закінчився - з нічийним рахунком. Україна втретє поспіль грає на 1: 1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти