Шевченко розповів, чи він піде зі збірної України

7 червня 2020, 16:10
Андрій Шевченко буде працювати зі збірною України з футболу на Євро-2021.
Шевченка
Шевченко буде керувати збірною на Євро-2021 / УНІАН

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поки не має наміру залишати команду і планує попрацювати зі збірною на Чемпіонаті Європи з футболу, який був перенесений на 2021 рік у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це він розповів в ефірі програми Профутбол, яка вийде в ефір у неділю, о 21:20, на телеканалі УНІАН.

"Я можу запевнити, що залишаюся у збірній України. У мене з командою є незавершена справа – Євро-2021", – стверджує головний тренер української збірної Андрій Шевченко.

відео дня
Шевченка

Раніше в українській пресі активно циркулювала інформація, згідно з якою Шевченко в найближчі дні повинен продовжити контракт з Українською асоціацією футболу. Попередній контракт тренера з Асоціацією був розрахований до липня нинішнього року, однак через перенесення Євро-2020 сторони були змушені пролонгувати угоду.

Нагадаємо, взимку італійська преса писала про те, що Андрій Шевченко є одним з кандидатів на пост головного тренера Мілана – клубу, де він за кілька років виступів встиг стати легендою. Проте сам тренер спростував цю інформацію і заявив про намір продовжити роботу з національною збірною України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти