"Мені дуже шкода": Артем Бесєдін зробив першу заяву після страшної травми

2 липня 2021, 17:11
Нападник збірної вибув на півроку через перелом і пошкодження зв'язок коліна.
Артем Бесєдін
Артем Бесєдін отримав страшну травму на Євро-2020 / УНІАН

Футболіст збірної України Артем Бесєдін зробив першу заяву після отриманої моторошної травми в матчі Україна-Швеція на Євро 2020.

Нападник збірної вибув на півроку через перелом і пошкодження зв'язок коліна.

"Мені дуже шкода, що не зможу бути з командою на полі, але буду підтримувати всім серцем. Упевнений, всі гравці віддадуть на поле все, щоб домогтися потрібного результату з Англією. Також хочу подякувати вболівальникам та партнерам по команді за підтримку після травми. Так, було прикро, але підтримка допомагає все це пережити", - зізнався Артем, передає Tribuna.com.

За словами футболіста, після матчу Даніельссон підійшов і вибачився перед ним.

"Він, звичайно, зіграв грубо. Але це ж не більярд і не шахи. У футболі трапляються травми. Цього разу не пощастило мені. Я залечу травму, повернуся сильніше і постараюся в майбутньому допомогти Динамо і збірній", - сказав Бесєдін.

Сам швед зізнається, що бачив повтор епізоду на фото, і "це виглядає зовсім не добре".

"У мене не було наміру заподіяти шкоду. Я сказав йому це, і сподіваюся, він швидко відновиться. Він не говорить по-англійськи, і їх капітан перекладав - все виглядало так, ніби Бесєдін прийняв мої вибачення", - сказав раніше захисник збірної Швеції.

На сайті офіційного інтернет-представництва президента України навіть з'явилася петиція, в якій Зеленському пропонують нагородити футболіста орденом "За мужність".

"Пропоную нагородити футболіста збірної України з футболу Бесєдіна державною нагородою орденом "За мужність", за виявлені в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2021 жертовність і мужність, які стали однією з вагомих причин успіху нашої збірної", - написав автор петиції №22/118988-еп Ігор Данильченко.

читайте також"Питання гідності": мовний скандал у збірній Україні набирає обертів

Зазначимо, поєдинок Україна - Англія відбудеться 3 липня на стадіоні Олімпіко в Римі. Початок о 22:00.

Ця зустріч стане 8-ю в історії протистоянь нашої збірної.

Поєдинок між українцями та англійцями обслуговуватиме німець Фелікс Брих, який вже працював на матчі збірної України на Євро-2020. При його суддівстві наша команда поступилася Нідерландам (2:3).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти