"Як карлик Володенька сказав - так і буде": легенда Динамо пояснив "любов" росіян до війни

8 червня 2022, 19:08
Футболіст різко висловився про росіян та їх лідера.
'Як карлик Володенька сказав - так і буде': легенда Динамо пояснив 'любов' росіян до війни
Легенда Динамо пояснив "любов" росіян до війни / скріншот

Люди в Росії підтримують війну в Україні оскільки більшість з них не хочуть мислити критично і шукати альтернативні джерела інформації про те, що відбувається.

Вони свято вірять словам ватажка Кремля Володимира Путіна. При цьому ті, хто не згоден з офіційною позицією, не висловлюються через почуття страху в інтерв'ю FanDay висловив легендарний нападник київського "Динамо" Максим Шацьких.

За його словами, жителі РФ не бажають зрозуміти дійсність.

відео дня

"Там є адекватні люди, просто їм складно це говорити вголос, оскільки там достатньо міліціонерів, нацгвардії і всього іншого, ну "Радянський союз", а що ви хочете... зомбовані люди і важко їх переконати. Розумна людина завжди подивиться якісь альтернативні ресурси, ЗМІ, не один канал, а послухає американську пресу, українську, свою цю, дебільну зомбовану, а потім просто зробить висновки. А для більшості, не для всіх, вони не хочуть і складно. У них є один цей карлик - дебіл Володенька, і ось вони моляться на нього і нічого не хочуть чути. Ось він як сказав - так і буде, значить, це правильно. Вони так живуть, вони живуть в такому світі", – заявив Шацьких.

читайте також"Гавкати свою Батьківщину - це зрадити свою матір": путініст Газманов "рве сорочку" за РосіюРаніше український тенісист Олександр Долгополов вирішив висловитися про заяви деяких політиків, що Україна повинна поступитися територіальною цілісністю заради мирного договору з Росією. 33-річний спортсмен обурився такими пропозиціями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти