"Так, бля*ь. Ось ла*но": плавчиня після золотої медалі виматерилася в прямому ефірі

28 липня 2021, 15:06
Спортсменку Кейлі Маккіоун запитали, що вона хоче передати своїй матері і сестрі з нагоди завоювання золотої медалі - і дівчина не змогла стримати емоції.
Kaylee McKeown
Кейлі Маккіоун / Reuters

Австралійська спортсменка-плавчиня Кейлі Маккіоун не зуміла стримати емоцій після своєї перемоги на Олімпіаді-2020 в японському Токіо і голосно виматерилася в прямому ефірі. Відеозапис інциденту був опублікований на YouTube.

Маккіоун завоювала золоту медаль на дистанції 100 метрів у басейні на спині. Фрагмент прямого ефіру після успішних для австралійки змагань опублікував журналіст Джош Батлер.

Кейлі запитали, що вона хоче передати своїй матері і сестрі з нагоди завоювання золотої медалі

"F*ck yeah... Oh sh*t! (Так, бля*ь. Ось ла*но)", – відповіла на це спортсменка.

Правда, після своєї надемоційної репліки смортсменка усвідомила, що зробила і відразу ж вибачилася. Журналіст, який брав у неї інтерв'ю, відреагував на ситуацію заливистим реготом.

Дивитися з 0:46

читайте також"Хочу пожити без шаблі": Харлан взяла паузу в кар'єрі після провалу на Олімпіаді в Токіо

Нагадаємо, раніше українська спортсменка Дар'я Білодід виборола першу медаль для нашої збірної на літніх Олімпійських іграх. Українка завоювала "бронзу" у змаганнях з дзюдо.

Український спортсмен Ігор Рейзлін у поєдинку за третє місце на Олімпіаді в Токіо в чоловічому фехтуванні здобув перемогу над італійцем Андреа Сантареллі. Це друга "бронза" України на Олімпіаді в Токіо.

Українець Павло Коростильов показав хороший результат з кульової стрільби з пістолета на 10 метрів серед чоловіків, але вибув зі змагань за крок від медалі. Він опинився на четвертому місці в загальному заліку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти