StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гості благатимуть дати цей рецепт: готуємо курячі рулетики з сиром, покрокове приготування

15 жовтня 2023, 09:49оновлено 16 жовтня 2023, 19:12
Куриные рулетики в духовке хоть и классика, однако все ее просто обожают.
Час приготування Час приготування: 60 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 10 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна
Курячі рулетики в духовці
Курячі рулетики в духовці / Колаж Главред, скриншот (khrystyna_sklepkovych)

Курячі рулетики - це апетитна страва, яку обожнюють як діти, так і дорослі. Їхній ніжний смак роблять їх прекрасним вибором для різноманітних заходів, чи то сімейний обід, чи то вечірка, або ж святкова вечеря.

Рулетики з курячого філе - рецепт

Інгредієнти

Мʼясо:

  • велике куряче філе - 2 шт.
  • приправа до мʼяса
  • копчена паприка
  • сушений часник
  • сіль, перець

Можливо, вам буде цікаво: Як в дитячому садку: всього 3 інгредієнта, щоб приготувати пишний омлет на сметані на всю сім'ю.

відео дня

Сирна начинка:

  • вершковий сир - 300 г
  • твердий сир - 100 г
  • італійські та прованські трави
  • сіль, перець до смаку

Соус:

  • 1 ст. л. майонезу
  • пів 1 ст. л. соєвого соусу
  • італійські та прованські трави

Сирна скоринка:

  • 50 г твердого сиру

Приготування

Почнемо з мʼяса. Добре зачищаємо його та відділяємо мале філе від великого. Розділяємо кожну велику частину на дві рівні. У нас виходить 4 великі шматки та 2 малі, які слугуватимуть підстраховкою для менш вдалих основних кусочків.

Спершу розтеляємо плівку, присипаємо її спеціями, далі обмакуємо у них мʼясо, прикриваємо зверху тією ж плівкою. Кожен великий шматочок добре відбиваємо між слоями харчової плівки. Робіть це гладкою стороною молотка, щоб не пошкодити мʼясо. Там, де основні шматочки менші — пристиковуємо мале філе, відбиваємо разом з ним. Готові відбиті 4 шматки мʼяса у плівці відставляємо у сторону.

Переходимо до начинки. В окремій мисці обʼєднуємо вершковий сир, натертий твердий сир та спеції, мішаємо до однорідної консистеції.

Також підготуємо майонезну "мазанку". В окремій місткості змішуємо до однорідності майонез, соєвий соус та спеції. Також відставляємо у сторону.

Переходимо до зборки рулетиків. На край відбитого шматка мʼяса викладаємо сирну начинку (приблизно 1,5 ст. л), завертаємо в рулетик, добре прикриваючи начинку мʼясом (добре стиснути і вирівняти допоможе та харчова плівка — готовий рулетик викладаємо на її край, завертаємо та скручуємо як цукерку, добре стискаючи). Так формуємо 4 рулетики, залишаємо їх у плівці поки підготовлюємо форму для запікання.

Беремо невеличке деко з бортиками, змащуємо його олією. Далі викладаємо наші рулетики. Змащуємо їх майонезною "мазанкою" з усіх боків. Ставимо випікатись у розігріту до 200 градусів духовку на ~33 хвилини на середню решітку. Потім виймаємо з духовки, присипаємо натертим твердим сиром та ставимо на вищу решітку в духовці. Пектись має ще ~15 хвилин, щоб утворилась румʼяна скоринка.

Дивіться, як приготувати курячі рулетики з сиром:

@khrystyna_sklepkovych ❗️РЕЦЕПТ "дуууже сирні курячі рулетики"❗️ Мʼясо: ☑️велике куряче філе 2 шт.; ☑️приправа до мʼяса від "IRIS" + копчена паприка + сушений часник + сіль, перець = за смаком. Сирна начинка: ☑️вершковий сир (у мене філадельфія) 300г.; ☑️твердий сир 100г.; ☑️італійські та прованські трави від "IRIS" + сіль, перець за смаком. Майонезна "мазанка": ☑️ 1 ст.л.майонезу; ☑️ пів 1 ст.л.соєвого соусу; ☑️ італійські та прованські трави від "IRIS". Сирна скоринка: ☑️50г. твердого сиру. Почнемо з мʼяса, добре зачищаємо його + відділяємо мале філе від великого. Розділяємо кожну велику філейку на дві рівні частини. У нас виходить 4 великі шматки та 2 "малих філе". 2 "малих філе" слугуватимуть підстраховкою для менш вдалих основних кусочків. Спершу розтеляємо плівку, присипаємо її спеціями, далі обмакуємо у них мʼясо, ну і прикриваємо зверху тією ж плівкою. Отож кожен великий шматочок добре відбиваємо між слоями харчової плівки + гладкою стороною "молоточка", щоб не пошкодити мʼясо. Де основні кусочки менші — пристиковуємо мале філе, відбиваємо разом з ним, воно все гарно обʼєднується і тримається купи. Готові відбиті 4 шмати мʼяса у плівці відставляємо у сторону. Переходимо до начинки. В окремій мисці обʼєднуємо вершковий сир, натертий твердий сир та спеції до однорідної консистеції. Пробуйте на смак, щоб скоригувати солоність страви. Також підготуємо майонезну "мазанку". В окремій ємності обʼєднуємо до однорідності майонез, соєвий та спеції. Також відставляємо у сторону. Переходимо до зборки рулетиків. На край відбитого шмату мʼяса викладаємо сирну начинку (приблизно 1,5 ст.л.), завертаємо рулетик, добре прикриваючи начинку мʼясом (добре стиснути і вирівняти допоможе та сама харчова плівка — готовий рулетик викладаємо на її край, завертаємо та скручуємо як цукерку, добре стискаючи). Так формуємо 4 рулетики, залишаємо їх у плівці поки підготовлюємо форму для запікання. Беремо невеличке деко з бортиками, змащуємо його трішки олією. Далі викладаємо наші рулетики. Змащуємо їх майонезною "мазанкою" з усіх боків. Ставимо випікатись у розігріту до 200 градусів духовку на ~33хв. на середній рівень. Потім виймаємо з духовки, присипаємо натертим твердим сиром та ставимо на вищий рівень духовки пектись ще ~15хв., щоб утворилась румʼяна скоринка. Виймаємо з духовки і куштуємо, СМАЧНОГО! #рулет#рулетик#рулетмясний#курячийрулет#курячийшніцель#куркапоєврейські#куркапоазійськи#сирнийрулет#курказсиром#котлета#котлетапокиївськи#котлетапокиївські#рецепт#українськийрецепт#рецепткотлет#рецепткотлеток#українськастрава#україна#львів#рецептукраїнською#рецептиукраїнською#рецептиукраїна#секрет#секретиприготування#мяснийрулет#покроковийрецепт♬ After Hours - The Weeknd

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти