StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В який день не можна позичати гроші: можна залишитись бідним

6 жовтня 2023, 16:48
2605
Коли не можна позичати гроші - таролог розповіла, як правильно розпоряджатись грошима, щоб не розтратити своє життя.
В який день не можна позичати гроші: можна залишитись бідним
В який день не можна позичати гроші / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Чому не можна позичати гроші в понеділок - наші предки у давнину у цей день ніколи не починали нову справу. Понеділок сприймався, як найважчий день тижня. У цей день вони також не перераховували гроші, не позичали їх та не брали в борг. Такі дії могли привезти до марнотратства. Таролог Ірина Клевер на Youtube-каналі розповіла, чому не варто позичати гроші та як не віддати із ними своє здоров'я та успіх.

Чому не можна давати гроші на ніч

Астрологи вважають, що гроші заборонено давати в борг на зростаючому Місяці. За словами астрологів, на зростаючому Місяці варто примножувати свій капітал, але точно не віддавати комусь гроші, які власноруч зароблені.

Не можна давати гроші в борг вночі, або ввечері. Як вважають в народі, згідно із прикметами, якщо треба позичити гроші, то краще це зробити вдень. Згідно прикметам, є більша ймовірнітьсь отримати борг назад.

відео дня

Чи можна позичати гроші

За словами Ірини Клевер гроші позичати не можна. Адже тоді, коли людина позичає свої чесно зароблені гроші, вона із тим може віддати частинку свої енергії. І до тих пір, поки борг не віддадуть, людина буде відчувати ніяково.

"У людини тоді немає енергії на виконання своїх завдань. Відповідно і дарувати гроші просто так не можна, адже ви також віддаєте свою енергію. Необхідно вкладати слова. Наприклад: я тобі дарую гроші, це є твій подарунок і конкретно проговорити суму. Адже, якщо людина обізнана, вона може подумки промовляти те, що їй потрібно. Таким чином може встановитись енергетична нитка, по якій потім можуть викачувати із вас гроші, здоров'я та успіх", - зазначила таролог.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти