StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Щоб гроші в будинку водилися: коли не можна давати і брати в борг

30 травня 2021, 19:22
Чому у вівторок слід уникати позичання грошей.
Гроші
Коли не можна давати гроші в борг / goodfon.ru

Фінансова сфера в сучасному світі обросла безліччю забобон. Деякі вже давно допомагають залучати фінансове благополуччя.

Є головні прикмети, які допомагають уберегти від фінансових втрат, і важливо знати, коли слід утриматися від позичання грошей, та й самому звертатися за ними не слід, щоб не зруйнувати фінансову стабільність.

Коли не можна давати гроші в борг

Від цього точно слід утримуватися на початку певних періодів:

  • у перший день тижня;
  • у перший день місяця;
  • у перший день року.

А ось поява грошей в такі дати - на краще. Якщо в ці дні несподівано трапиться поповнення в фінансах, вважається, що багатство буде збережено і примножено.

У вівторок теж слід уникати позичання грошей, щоб не застрягти в боргах на все життя.

читайте такожЯк правильно зберігати гроші в гаманці для залучення фінансового благополуччя

Ще не можна давати гроші в борг на Водохреща. Народні прикмети стверджують, що таким чином буде завдано шкоди власному будинку.

Як давати і брати гроші в борг

  • Краще не передавати гроші з рук в руки. Це приносить бідність як тому, хто займає, так і тому, хто дає в борг. Для того, щоб уникнути негативного значення цього повір'я, покладіть купюри на будь- яку поверхню - стіл, крісло, тумбу.
  • Віддавайте купюри лівою рукою. Коли ви будете отримувати ваші гроші назад, лівою рукою тримайте дулю за спиною. Це вбереже вас від негативних емоцій вашого боржника. Не факт, що такі є, але краще убезпечити себе.
  • Давати і повертати борги краще дрібними купюрами. Великі символізують потужні потоки грошової енергії, з якими краще не розлучатися. Якщо ви будете віддавати тільки дрібні гроші, незалежно від їх суми, це принесе прибуток в майбутньому.
  • Попросіть боржника віддавати вам гроші такими ж купюрами, які ви віддали йому.
  • Не віддавайте гроші, якщо присутній занепокоєння з цього приводу.
  • Борг повинен приносити користь і нести в своїй основі нові можливості для розвитку. Займати без особливих наслідків можна на розвиток бізнесу, навчання, отримання будь-яких професійних можливостей.
  • Брати в борг бажано великими купюрами.
  • Якщо ви займаєте у кого-то гроші, беріть їх лівою рукою. Прикмети про гроші в борг свідчать: якщо брати їх таким чином, віддавати буде легко. Люди, які беруть позикові гроші правою рукою, часто мають проблеми з їх поверненням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти