StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

6 причин, чому горить вухо: про що говорить давня прикмета

19 березня 2024, 05:30оновлено 21 березня, 14:27
Давні прикмети дають кілька пояснень того, чому може горіти одне вухо або обидва одразу.
Девушки
Чому горить вухо згідно з прикметами/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

У кожного з нас хоча б раз була ситуація, коли "горіло" одне вухо або й обидва одразу. І в цій ситуації закономірно виникало запитання, яка може бути причина виникнення такого відчуття. Згідно з давніми прикметами, вуха можуть горіти у тому випадку, якщо про людину хтось говорить якісь нехороші речі за її спиною. Але це не єдине пояснення.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Лише найуважніший знайде собаку за 9 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

Загалом є кілька пояснень того, що означає, якщо одне вухо горить. Також має значення і те, на якому саме вусі з’явилися такі відчуття.

відео дня

Найчастіше зустрічається пояснення, що вуха горять від того, що хтось хоче з вами зустрітися, поспілкуватися і можливо зробити цікаву пропозицію. Згідно з прикметами, це є хорошою ознакою, яка не віщує нічого поганого.

Але якщо якесь із вух або й обидва одразу почали горіти по наростаючій – спершу не сильно, а потім все сильніше – то це може означати, що на вас може очікувати зустріч з людиною з минулого. Проте незрозуміло, яку саме звістку принесе ця людина – хорошу чи погану.

Також така ознака може вказувати на наближення сварки, найімовірніше з кимось із близьких людей.

Якщо вуха горять у незаміжньої дівчини, то це може вказувати що про неї думає таємний шанувальник, який найближчим часом може запросити на побачення або просто написати їй.

Чому горить праве вухо

Якщо горить праве вухо, це може означати наближення серйозних змін у житті. Але, згідно з прикметами, це можуть бути позитивні зміни.

Чому горить ліве вухо

Ліве вухо може горіти, якщо вас обговорюють багато людей. Й обговорення ці відбуваються в негативному контексті – тобто вам "перемивають кісточки", а можливо й намагаються обмовити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти