Зеленський зумів вбити кілок в ОПЗЖ: чим це загрожує Україні

9 лютого 2021, 11:05
Закриття телеканалів 112, ZIK, NewsOne, судячи з усього, призведе до розриву Юрія Бойка з Віктором Медведчуком, прогнозує політолог Андрій Золотарьов.
Як розкол в ОПЗЖ допоможе Зеленському
Як розкол в ОПЗЖ допоможе Зеленському / Сайт Уряду РФ

Шанси на розкол партії Опозиційна платформа - За життя після закриття телеканалів 112, ZIK, NewsOne дуже високі, прогнозує політолог, директор аналітичного центру " Третій сектор" Андрій Золотарьов.

Він вважає, що група Бойка-Льовочкіна незабаром почне зближуватися з "мінеральною" частиною колишнього Опоблоку. У Медведчука ж на даний момент не спостерігається чіткого плану дій.

Як пояснив Золотарьов у коментарі Главреду, розрив Юрія Бойка з Віктором Медведчуком обернеться падінням їхніх рейтингів. У разі офіційного розколу ОПЗЖ не зможе вийти на рівень 25-30% підтримки, впевнений Золотарьов.

"Іншими словами, "стеля" набору голосів ОПЗЖ у разі відсутності в ньому Медведчука не перевищить 20%, що приблизно можна порівняти з особистим рейтингом Бойка", – зазначив експерт.

За його словами, Медведчуку без своїх телеканалів буде складно розкрутити власну політсилу. Тому варто очікувати, що той почне шукати альтернативні шляхи трансляції своєї позиції: намагатися домовлятися з іншими телеканалами або піде до суду оскаржувати заборону.

Санкції проти телеканалів: новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти