Уруський потрапив у гучний скандал через порушення карантину в Туреччині - ЗМІ

1 грудня 2020, 20:34
Український чиновник поводився настільки неналежно, що місцевим жителям довелося навіть викликати поліцію.
Олег Уруський
Уруський потрапив у скандал під час візиту до Туреччини / facebook.com/Олег Уруський

Віцепрем'єр-міністр Олег Уруський потрапив у гучний скандал, порушивши закони Туреччини під час перебування на території держави.

Як повідомляє телеграм-канал Україна 24, чиновник у Туреччині поводився неналежним чином.

"Віцепрем'єр міністр України Олег Уруський знову осоромився. Ще й на території іншої держави. У Туреччині. Пан Уруський поводився неналежно і образив турецьку гостинність", - пише ЗМІ.

відео дня

Повідомляється, що мова йде про порушення карантинних заходів. Також передбачається, що мала місце спроба підкупу.

"Під час офіційного візиту до Туреччини, 26-29 серпня 2020 року, міністр перебував на обіді з турецькими бізнесменами в готелі Çırağan Palace Kempinski, що знаходиться в Стамбулі. Під час обіду він і депутат Галушко залишили прийом і зажадав від турецького посла Сігібі автомобіль з охороною для перевозу себе коханого до готелю, де відбувалося весілля дочки Павлюка. Гостям на весіллі й самому Уруському було начхати на те, що в ці дні в Туреччині була заборона на проведення будь-яких заходів у зв'язку з карантином, але за якісь заслуги, мабуть, за обіцянки Уруським продати туркам пакет акцій "Мотор Січі", весілля їм дозволили", - повідомляє канал.

При цьому підкреслюється, що святкування викликало обурення у місцевих жителів, у результаті чого була викликана поліція.

"Тепер Уруський і всі гості зареєстровані там як порушники. Він має буде відповісти за турецькими законами. За нашою інформацією, українські дипломати навіть сформували звіт про дану подію і він був переданий голові МЗС і прем'єру. До речі, ніяких дисциплінарних санкцій щодо Уруського зроблено не було. А в будь-якій нормальній країні, таке б не змогли зам'яти і відправили б міністра у відставку", - повідомляє телеграм-канал.

  • Як раніше писав головред, віцепрем'єр-міністр, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський демонструє абсолютну нездатність займатися розвитком цього критично важливого для України напряму. Про це йдеться в статті "Уруський і бездіяльність: до чого призведе нездатність віцепрем'єр-міністра займатися ОПК України", опублікованій виданням Rupor.info.
  • З кінця листопада в Туреччині впровадили комендантську годину у вихідні. Нова карантинна вимога запрацює з 21 листопада. Міністерство внутрішніх справ Туреччини уточнило, що іноземним туристам комендантської години дотримуватися не обов'язково: їм дозволили вільно пересуватися по країні (в тому числі на орендованих авто). Єдина вимога - мати при собі документи про бронювання готелю.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти