У керівника детективів Ткачука, який покалічив жінку в ДТП, знайшлася австрійська квартира і незадеклароване авто

15 жовтня 2024, 17:49
135
У керівника детективів Ткачука, який покалічив жінку в ДТП, знайшлася австрійська квартира і незадеклароване авто
/ Колаж: ТСН

Керівник детективів Бюро економічної безпеки Олександр Ткачук у декларації про доходи за 2023 рік показав квартиру в Австрії. Про це йдеться на порталі НАЗК, інформує Комерсант український.

Вказується, що квартирою володіє іноземний громадянин, але право користування нею належить двом донькам правоохоронця – Ткачук Марії та Ткачук Юлії.

Виникнення цього право користування австрійською нерухомістю Ткачук старший-декларує груднем 2023 року, не вказуючи при цьому міста розташування квартири та її метражу.

Крім того, під час війни посадовець БЕБ також став користувачем нової великої квартири у Києві, площею понад 117 кв.м. Вказано, що зареєстроване майно на Ткачук Людмилу Нарцизівну, яка, вірогідно, доводиться детективу родичкою.

Єдине задеклароване авто Олександра Ткачука – BMW 535 ХІ 2018 року, хоча у трагічне ДТП на Столичному шосе влітку поточного року він потрапив на зовсім іншому автомобілі – TOYOTA CAMRY, перебуваючи особисто за кермом, йдеться в ухвалі суду по справі.

До слова, 14.07.2024 приблизно о 11.23 Ткачук допустив зіткнення з іншим авто на Столичному шосе, внаслідок чого постраждала жінка. Вона зазнала тяжких тілесних ушкоджень.

"…отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації обох нижніх кінцівок та була госпіталізована", – йдеться в судовій ухвалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти