ЗМІ дізналися про тарифний бунт у Слузі народу і плани щодо відставки Кабміну

13 січня 2021, 18:42оновлено 14 січня 2021, 17:29
Фракція Слуга народу виступає проти підвищення тарифів на комунальні платежі.
Шмигаль
Депутати від Слуги народу готові збирати підписи за відставку уряду Шмигаля вже з 1 лютого - джерело / УНІАН

Переважна більшість парламентаріїв від фракції Слуга народу незадоволені діями уряду і підвищенням тарифів на комуналку. Депутати готові вже з 1 лютого розпочати збір підписів за відставку уряду Дениса Шмигаля у тому випадку, якщо Кабмін не змінить тарифну політику.

Як повідомляє кореспондент видання Страна.UA з посиланням на джерело у пропрезидентській фракції Слуга народу, нардепи незадоволені політикою Кабміну з питань тарифів на комунальні послуги. Нарада, яка відбулася 12 січня, лише погіршила ситуацію.

"У чаті наразі пишуть всі, дуже багато повідомлень на тему тарифів. Всі незадоволені діями уряду, а у нас, як ви знаєте, нечасто така єдність. Мало того, що вчора на цій нараді представники Кабміну виглядали дуже нерозумно, так вони і сьогодні продовжили себе також поводити. Виглядає як "Лебідь, щука і рак". Коболєв той взагалі вважає, що ми дурні - а він у нас суперменеджер", - зазначає інсайдер.

Крім того, народних обранців не влаштовує нинішній план влади щодо зниження тарифів – вони вимагають його переглянути в бік ще більшого зниження. У тому випадку, якщо уряд до 1 лютого не знайде оптимального рішення, депутати можуть виступити з ініціативою відставки уряду на чолі з Денисом Шмигалем.читайте такожАрешт житла, штрафи і заборона на виїзд з країни: як у Раді планують стягнення боргів за комуналку

"Депутати висловилися вже і про ціну на газ від Шмигаля на рівні 6,99. Їм сказали, що тут поганих немає. Ми прекрасно розуміємо, що 6,99 - це сім, а не шість. Депутати проти і вимагають зниження тарифів. Є навіть домовленість серед депутатів, що якщо до першого лютого не буде нічого зроблено, будемо збирати підписні листи щодо відставки всього Кабміну", - підкреслюється в повідомленні.

Тарифи на газ для населення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти