Путін почав революцію у Росії: експерт розповів, хто підняв народ у Хабаровську

27 липня 2020, 04:35
Москва сприймає протести у Хабаровську як сепаратизм чи революційну ситуацію.
протести в Хабаровську
У Москві вважають, що за протестами у Хабаровську стоять олігархи, які готують контрреволюцію - експерт / Reuters

Серію протестів на підтримку арештованого ексочільника Хабаровської області Сергія Фургала у Москві вважають бунтом регіональних бізнес-еліт, який сприймається як контрреволюція.

Про це розповів експерт з питань міжнародної політики Руслан Осипенко, повідомляє Україна 24.

За його словами, депутати Держдуми сприймають події у Хабаровську не інакше як справжній бунт олігархів з регіонів. Великий бізнес незадоволений продовженням правління Путіна, який проводить певну реорганізацію політичної системи, і активно висловлює своє невдоволення.

відео дня

"Тобто після того, як Путін отримав владу ще на декілька років і хоче зробити революцію за деякими напрямками, внутрішня олігархія не сприймає це і підняла народ", - каже аналітик.читайте такожПротести у Хабаровську: чи затріщить Росія по швах

Також він додав, що в російській столиці з усією серйозністю ставляться до подій у Хабаровську і оцінюють їх категорично.

"Можна говорити, що вони в Росії це сприймають фактично як революційну ситуацію. Революція у Хабаровську сприймається Москвою як контрреволюція, як сепаратизм фактично. Тому це серйозно", - підкреслив Осипенко.

Нагадаємо, у Хабаровську вже більше двох тижнів проходять масові мітинги на підтримку ексубернатора Сергія Фургала, якого заарештували за підозрою в організації двох вбивств і замаху на вбивство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти