Відчайдушний крок: двоє міністрів подали у відставку

15 грудня 2020, 18:37
Рада має намір розглянути питання про відставку чиновників вже завтра.
Рада
Двоє Міністрів подали в Раду заяву про відставку / УНІАН

До парламенту надійшло дві заяви про відставку від міністра екології та міністра ветеранів - Романа Абрамовського та Сергія Бессараба. Вже завтра, 16 грудня, нардепи мають намір розглянути це питання.

"Оголошення, надійшли заяви про звільнення від двох міністрів - від міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів і міністра у справах ветеранів України", - заявив Дмитро Разумков на сьогоднішньому засіданні Ради.

Крім того, глава парламенту попросив профільні комітети зібратися завтра вранці на засідання, щоб обговорити питання відставки цих міністрів.

відео дня

"Я прошу комітети зібратися завтра і розглянути вранці ці питання, щоб ми могли винести їх на пленарні засідання", - заявив він.

читайте такожСтепанов розповів, чи побоюється відставки з поста глави МОЗ

Сьогодні має відбутися засідання фракції Слуга народу за участю президента Володимира Зеленського. На порядку денному - питання кадрових змін у Кабінеті міністрів.

Відставка міністра Максима Степанова-про що повідомлялося раніше:

  • Керівник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов заявив про те, що не збирається йти у відставку і назвав всю інформацію з даного приводу слухом, який розпускають представники деяких політично-фінансових груп.
  • "Ці чутки певні народні депутати і політичні сили почали розпускати починаючи з першого дня моєї роботи на посаді міністра охорони здоров'я. Я займаюся розвитком і реанімацією української медицини. Це те, чим я зараз займаюся, чим збираюся займатися через тиждень, через місяць, через пів року, через рік", ‒ заявив керівник МОЗ.
  • Глава партії Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що відставка міністра охорони здоров'я Максима Степанова поки не розглядається, тому що треба займатися боротьбою з коронавірусом, і додав, що тримати його не будуть, якщо захоче піти.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти