"Обʼєктивні речі": в Офісі президента прокоментували статтю Time про Зеленського

31 жовтня 2023, 17:25
В Офісі президента прокоментували скандальний матеріал, який був опублікований в американській газеті Time. Там зазначили, що думка автора є суб'єктивною.
'Обʼєктивні речі': в Офісі президента прокоментували статтю Time про Зеленського
В Офісі президента прокоментували статтю Time про Зеленського / Колаж Главред, фото: УНІАН

Думка Саймона Шустера, автора скандальної статті у американському журналі Time є цілком суб'єктивною, а джерела, вказані у матеріалі, ймовірно, не мають жодного доступу до інформації. Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив у ефірі Радіо Свобода.

"Не забуваймо, що це субʼєктивна точка зору конкретного журналіста, який має своє бачення того, що відбувається. Друге, я зовсім не розумію, що таке анонімні джерела постійно. Тому що, коли я з кимось розмовляю від імені Офісу президента, то я обов’язково кажу, що це я говорю... Подекуди ці анонімні джерела – це люди, які не мають доступу до певної інформації, але які десь там поряд перебувають, і вони хочуть збільшити свою вагу і свої бачення видають за аксіоматичні знання", – зазначив Подоляк.

Михайло Подоляк заперечує факт, що "є якась розлюченість, чи вважаємо ми наших партнерів зрадниками".

відео дня

"Є обʼєктивні речі, про які треба говорити. Ми про них уже, до речі, говорили неодноразово… Тому треба все ж таки збільшити швидкість постачання тієї чи іншої техніки в Україну, чи більше докладатись, скажімо, до того, щоб Україна мала всі ресурси для справедливої фіналізації цієї війни. Тут є трошки нерозуміння, чому повільно ми це робимо", – додав він.

Що відомо про статтю Саймона Шустера у виданні Time

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, у матеріалі видання йшлось про те, що на початку жовтня політичне керівництво у Києві нібито вимагало від воєначальників проведення операції зі звільнення Горлівки, стратегічного форпосту російських окупантів на Донбасі, який вони утримують майже 10 років.

Також, у статті Time йшлося про те, що помічники верховного головнокомандувача Володимира Зеленського розповіли, що ще до зими нібито слід очікувати "серйозних" змін у військовій стратегії України.

Водночас, сам президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню TIME, зазначив, що він категорично проти навіть тимчасового перемир'я з країною-агресоркою Росією.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти