"Не дозволю, щоб мене робили дебілом": Данілов відповів на "наїзд" Ляшка через Францію та Німеччину

5 червня 2021, 07:28оновлено 5 червня 2021, 16:36
Ляшко переконаний, що не можна звинувачувати Німеччину і Францію в тому, що відбувається з Україною.
Данилов
Олексій Данілов відповів на звинувачення Олега Ляшка / УНІАН

Колишній народний депутат України Олег Ляшко назвав заяви секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексія Данілова "дебільними", і через які на фронті гинуть українці. Це сталося в прямому ефірі. Ляшко переконаний, що не можна звинувачувати партнерів у тому, що відбувається з Україною.

"Ви звинувачуєте Німеччину в тому, що вона будує "Північний потік-2". Я абсолютно "за", що Німеччина керується своїми особистими інтересами. Але скажіть, чи є у нас право звинувачувати Німеччину в тому, що вона будує собі газопровід, коли Україна півтора року при вашій владі купує російську і білоруську електрику? Мільярди гривень заплатили путінському режиму. Скажіть, будь ласка, якщо ви не хочете, щоб німці купували газ, чому ви купуєте російську електрику?",- запитав Ляшко у Данілова під час ефіру ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Депутат також запитав у Данілова, чи вважає той, що Франція і Німеччина винні в невиконанні Мінських домовленостей, а не Росія, чи винні Франція і Німеччина, що Україна не отримала членство в НАТО.

"На себе в дзеркало дивитися треба. Тому що такі звинувачення ведуть до одного - до втрати партнерів... Українці гинуть на фронті через ваші дебільні заяви", - сказав Ляшко.

У відповідь на це Данілов нагадав Ляшку, як той їв у Раді сіно.

"Ще раз ви мені зробите таке зауваження, ми вийдемо з вами за ефір. Я жодній людині не дозволю, щоб мене робили дебілом. Це ви будете там, у Верховній Раді кричати, сіно є, або що Ви там робили", - відповів Данілов.

читайте такожДанилов розповів, коли закінчиться війна на ДонбасіРаніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Німеччина і Франція мають нести відповідальність за окупацію Росією Криму і напад на Грузію. Париж і Берлін – економічні та політичні партнери Москви. Саме ці держави виступили проти надання Києву і Тбілісі Плану дій щодо членства в НАТО в 2008 році, що призвело до територіальних втрат грузинської держави і України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти