"Ми не готові до ультиматуму": Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму і Донбасу

8 березня 2022, 16:49
Президент України зазначив, що для вирішення цих питань необхідно почати вести прямий діалог з Путіним.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / скріншот

Президент України Володимир Зеленський заявив, у питанні вимог РФ щодо Донбасу та Криму можливий компроміс.

В інтерв'ю ABC News глава держави зазначив, що для нього важливо, як будуть жити на Донбасі люди, які бажають бути у складі України.

"Мені цікаво, що думають бачать себе громадянами Російської Федерації. Однак ми повинні обговорювати це питання", - цитує Зеленського сайт ОП.

відео дня

"Так само, як компроміси в питанні Криму. Ми не можемо визнати, що Крим – це територія Росії. Думаю, РФ буде складно визнати, що це територія України. Думаю, ми досить розумні, щоб вирішення цих двох питань не викликало будь-яких революцій всередині суспільств, щоб цим рішенням були задоволені люди: і ті, хто живе на тих територіях, і ті, хто живе в Україні", – заявив президент.

читайте такожЗеленський: вина За кожну смерть в Україні лежить на Росії, але відповідальність за це-на ЗаходіЗеленський підкреслив, що для вирішення всіх цих питань президенту Росії Володимиру Путіну необхідно почати вести прямий діалог.

"Народ, який мене обрав, не готовий до капітуляції, ми не готові до ультиматуму. Але ми можемо дискутувати з Росією з приводу майбутнього Криму і Донбасу", – додав президент.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна вже 13 днів чує від Заходу тільки обіцянки щодо поставок літаків, а вина За кожну смерть в Україні лежить на росіянах, але відповідає за це і світ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти