Хоча б попили разом чаю: Олена Зеленська розповіла, як змінила війна їхню сім'ю з президентом

21 травня 2022, 12:33
Перша леді зазначає, що останнім часом у їх сім'ї нарешті з'явилося кілька можливостей побути разом, зокрема, в рамках публічних заходів.
Зеленські
Володимир і Олена Зеленські / УНІАН

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла про те, що їхня сім'я з президентом Зеленським, як і величезна кількість українських сімей, зараз роз'єднана через війну проти Росії. Про це сказала в інтерв'ю під час телемарафону "Єдині новини".

"Він (президент України Володимир Зеленський – Главред) живе на роботі. Ми його майже не бачимо. Два з половиною місяці ми взагалі не бачилися, спілкувалися тільки по телефону", - говорить Зеленська.

Перша леді зазначає, що останнім часом у їх сім'ї нарешті з'явилося кілька можливостей побути разом, зокрема, в рамках публічних заходів.

"І я вам також вдячна за цю можливість, тому що ми зараз проводимо час разом. Побачення в ефірі. Це такий відмінний привід попити разом чаю", - сказала Зеленська.

За її словами, їхня сім'я за час війни не надто змінилася — між ними як і раніше панує порядок.

"Не можу сказати, що наша сім'я дуже змінилася. Ми тримаємося, все добре, в нашій родині як і раніше порядок. На жаль, ми не можемо посидіти, повечеряти всією сім'єю, поговорити про всі справи", — сказала перша леді.

У той же час, президент Зеленський сказав, що вони з дружиною вечеряють разом віртуально — кожен день розповідають, хто і що їв на вечерю.

"Як і всі, ми чекаємо, що можна буде об'єднатися знову, як і всі сім'ї в Україні, які роз'єднані зараз, які чекають своїх рідних, близьких, які хочуть знову бути разом", — сказала Зеленська.

Дивитися з 23:00

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, що відчуває себе приниженою через те, що повинна ховатися. Хоча це необхідно з міркувань безпеки.

При цьому Зеленська зазначила, що загроза для життя нависла над кожним жителем України. І цього перша леді ніколи цього не пробачить росіянам.

"Ховатися - це приниження. Я відчуваю це приниження щохвилини. Я ніколи цього не пробачу. А загроза для життя постійно існує для кожного з нас-для всіх жінок, чоловіків і дітей України. Очевидно, всіх нас знищити неможливо. І всякий, хто вціліє, назавжди збереже це почуття", – сказала Зеленська.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти