Без підтримки НАТО і ЄС не буде незалежної України - прем'єр Польщі

1 лютого 2022, 21:49
Очільник польського уряду додав, що його сьогоднішній візит до Києва - це вираження солідарності з Українською державою.
Без підтримки НАТО і ЄС не буде незалежної України - прем'єр Польщі
Без підтримки НАТО і ЄС не буде незалежної України / Reuters

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що без підтримки ЄС і НАТО не буде незалежної України. Він додав, що його візит до Києва - це вираження солідарності на тлі загрози вторгнення Росії.

"Без суверенної України не буде безпечної Європи. Незалежної України не буде без підтримки ЄС і НАТО", - написав прем'єр у своєму Twitter.

Очільник польського уряду додав, що його сьогоднішній візит до Києва - це вираз солідарності з українською державою, яка знаходиться під загрозою з боку Росії.

відео дня

"Разом ми захищаємо мир і безпеку", - підкреслив Моравецький.

читайте такожБританія і Польща оголосять про новий формат співпраці з Україною-ЗМІ

Раніше Польща схвалила рішення надати Україні оборонне озброєння. Зокрема, йдеться про засоби протиповітряної оборони. Про це повідомив голова Бюро національної безпеки Польщі Павло Солох.

Також раніше повідомлялося, що під час візиту до Києва прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і глава уряду Польщі Матеуш Моравецький планують оголосити про створенні нового формату співпраці з Україною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти