"Безславний кінець лобіста Путіна": Подоляк висловився щодо санкцій проти Шредера

19 травня 2022, 21:07
Європейські санкції і позбавлення особистих привілеїв - безславний кінець екскканцлера Німеччини Герхарда Шредера.
Подоляк
Подоляк висловився про санкції проти Шредера / УНІАН

Санкції Бундестагу проти колишнього канцлера Герхарда Шредера є закономірною реакцією влади Німеччини на лобізм путінських інтересів в Європі.

"Європейські санкції і позбавлення особистих привілеїв - безславний кінець екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера. В кінці завжди доводиться платити за рахунками. Зневага від власного народу та історії - така доля кожного лобіста путінського режиму в Європі", - написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

Раніше бюджетний комітет Бундестагу позбавив колишнього канцлера Герхарда Шредера деяких особливих прав. Санкції послідували у зв'язку з його підтримкою політики президента Росії Володимира Путіна.

відео дня

Вступ України до Євросоюзу

Президент Володимир Зеленський 9 травня в ході розмови з главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн заявив, що Україна вже заповнила і передала другу частину опитувальника для інтеграції в ЄС. Єврокомісія, у свою чергу, повинна підготувати звіт, який передадуть на розгляд Євроради.

Заявка України на вступ до Європейського Союзу розглянуть на засіданні Європейської Ради в червні. Українська держава вже стала частиною сім'ї Європи. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти