МЗС дав важливі поради українцям, які застрягли в Німеччині

19 березня 2020, 20:01
У МЗС розповіли, як українцям потрапити на батьківщину в умовах карантину.
МЗС України
МЗС України повідомили, як украицнам потрапити на батьківщину / РБК-Україна

Міністерство закордонних справ надало пораду українцям, які застрягли в Німеччині, як повернутися на батьківщину через загальнонаціональний карантин.

Як пише прес-служба МЗС, з Німеччини найшвидше і найпростіше дістатися додому можна буде авіарейсами МАУ в суботу, 21 березня і SkyUp у вівторок, 24 березня.

читайте такожВакцини не чекайте: вчені шокували страшним прогнозом щодо коронавірусу

відео дня

У МЗС також повідомили, що німецько-польський кордон залишається закритим, а можливості транзитного переїзду через Польщу немає.

"З Німеччини в Україну є альтернативний транспортний коридор по маршруту: по автобану А8 через Мюнхен і А1 Зальцбург, потім по території Австрії (рух по території Австрії можливий тільки через А1, інші транзитні коридори заблоковані) до Угорщини виключно через пункти пропуску Никелсдорф - Хедьешхалом (Nickeldorf - Hegyeshalom)", - пояснили у відомстві.

Також відзначимо, посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив, що квитки на рейси авіаперевізника SkyUp для повернення із ФРН додому купили 782 наших громадян.

"Тільки що на сайті відкритий продаж на новий рейс - на вівторок, 24 березня. Для тих, хто не встиг - покваптеся! Паралельно проробляються рейси МАУ", - написав дипломат у Twitter.

Нагадаємо, українські авіакомпанії виконають 47 міжнародних перельотів для евакуації українців на батьківщину. Пасажирами на цих рейсах стали ті, хто не встиг повернутися в Україну до закриття авіасполучення.

Також Главред писав, що українці які застрягли в Німеччині отримали пропозицію вилетіти в Київ або з Брюсселя за 225 доларів, або з Дюссельдорфа за 200 євро. Як пише Strana.ua українцям запропонували рейс PS 1146 з Брюсселя 19 березня о 20:00. За інформацією представника авіакомпанії МАУ ціна квитка становить 225 доларів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти