"Тут нудьга": Богдан чкурнув на Сейшели і чекає на дівчаток - в Мережі обурюються

18 лютого 2020, 19:29
Колишній голова Офісу президента похвалився шикарними фото з екзотичного відпочинку.
Богдан, Сейшелы
Богдан на Сейшелах чекає гарних дівчаток / Facebook-сторінка

Ексголова Офісу президента Андрій Богдан не особливо засмутився через своє нещодавнє гучне звільнення і поїхав відпочивати на Сейшели.

Відповідний пост колишній чиновник розмістив у Мережі, де показав фото океану, природи, а також запросив дівчаток скласти йому компанію і поскаржився на те, що йому нудно.

"Дівчатка тут таке діло))))Приїхав на Сейшели а тут нудно...Ніхто не хоче прилетіти в гості???Підтримати так сказати у важку хвилину)))))А то зовсім засмутився я))) безвладдя.p.s. В результаті конкурсу виявлені в коментарях нетрадиційні і страшненькі", - написав Богдан.

відео дня
"Тут нудьга": Богдан чкурнув на Сейшели і чекає на дівчаток - в Мережі обурюються

Журналістка, заступник головного редактора Страни Світлана Крюкова в Мережі порівняла Богдана з "кинутою колишньою" і попросила заборонити йому доступ до соцмережі.

"Заберіть хтось Фейсбук у Богдана. А то він як кинута колишня. У почуттях сентиментальних і ностальгічних зараз почне ділитися подробицями зворушливих моментів втраченого минулого із Зе. Переживаю, щоб не сказав зайвого з підсобки Банкової", - написала вона.

Пост Богдана викликав обурення у користувачів Мережі. В першу чергу ексчиновника розкритикували за фото через сьогоднішнє загострення на Донбасі і порадили замість Сейшел відвідати зону проведення ООС на Донбасі.

"Тут нудьга": Богдан чкурнув на Сейшели і чекає на дівчаток - в Мережі обурюються

"Бажаю Вам, щоб до вас завжди прилітали тільки дівчатка, а не вибухали залізні штуковини, які сьогодні цілий день прилітають на Україну", - написала Олена Очеретяна.

"Тут нудьга": Богдан чкурнув на Сейшели і чекає на дівчаток - в Мережі обурюються

"Звинувачуючи всіх папєрєдніків в бездіяльності, ви можете пишатися собою, ви їх перевершили! Сподіваюся, до вас скоро вирушать головний митник і голова уряду з урядом боротися з нудьгою:)", - зазначила Ганна Ворончук.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 11 лютого своїм указом звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента і призначив на цю посаду Андрія Єрмака.

Також відзначимо, на думку політолога володимира Фесенка головна проблема Андрія Богдана на посаді голови Офісу президента Володимира Зеленського полягала в тому, що він втратив монополію на главу держави.

У перші місяці президентства Зеленського Богдан контролював доступ до українського лідера і був найбільш наближеною до нього людиною, розповів політолог.

"Обмін полоненими у вересні з Росією, потім активні переговори і з росіянами, і з західними партнерами "нормандському форматі" (Україна, Росія, Франція, Німеччина – Ред.), вихід на паризьку зустріч "нормандського формату". ...другий обмін в кінці року вже за ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей – ред.)", – зазначив Фесенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти