"Зібрав речі і поїхав": Арахамія розповів про суперечки в ОП перед звільненням Богдана

16 лютого 2020, 16:59
Перед звільненням Андрій Богдан провів розмову з Володимиром Зеленським.
Андрей Богдан
Андрій Богдан / УНІАН

Конфліктів між колишнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом і Володимиром Зеленським ніколи не було, заявив лідер фракції Слуга народу Давид Арахамія.

"Конфлікту між президентом і Андрієм не було і ніколи не передбачалося. Були робочі суперечки між Єрмаком, Богданом, Шефиром – з найближчого оточення президента. І про це багато писали ЗМІ", – розповів він в інтерв'ю на Прямому.

За його словами, ці спори не були боротьбою за владу: "Це коли нова команда збирається, і все визначають свої ролі і повноваження".

відео дня

"Я бачив, що були якісь проблеми, і поспілкувався (із Зеленським, - ред.) на тему: "давайте ми якось це владнаємо і приймемо якесь рішення". Якщо це конфлікт, то потрібно від нього позбавлятися, і не важливо, будуть це радикальні заходи.

Я просто доповів те, що бачу з боку... Він (президент – ред.) пообіцяв мені, що з цим розбереться. Я, чесно кажучи, не очікував, що він розбереться саме таким чином", – зазначив "слуга народу".

Він також повідомив, що перед звільненням з посади голови Офісу президента Богдан провів розмову із Зеленським.

За словами лідера фракції Слуга народу Давида Арахамии, бесіда Зеленського з Богданом пройшла у дружній атмосфері.

"Тобто вони один на один зустрілися, поспілкувалися. Після цього вийшли, і Андрій всім повідомив, що він повідомив президента про своє звільнення з посади. І дуже швидко, за одну добу, зібрав свої речі і поїхав", – додав Арахамія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти