Чому НАБУ різко взялося за китайські вакцини

11 лютого 2021, 06:56
Україна підписала контракт з компанією Sinovac на постачання 1,9 млн доз вакцини від COVID-19, але поставка тепер знаходиться під питанням.
Вакцина Sinovac
Вакцина Sinovac / GettyImages

У боротьбу за те, якому з виробників вакцин від коронавірусу дістануться гроші українських платників податків, включилося НАБУ. І так як НАБУ є одним з органів прямого впливу колоніальної адміністрації, метою НАБУ, звичайно, є збити ініціативу МОЗ закуповувати вакцини в Китаї.

І ось відкрито кримінальне провадження, в рамках якого стверджується, що китайські вакцини - погані, дорогі, закуповують їх не так і взагалі все погано.

І то сказати: тут ось американці надрурняка і холодильники старі дають, аби купували не щось там, а расовий кошерний американський Pfizer, а ці нахабні холопи бач чого удумали - у китайців купувати!

відео дня

Говорила ж американський посол, прямо наказувала: ніяких російських або китайських вакцин, тільки американські! А ці хами, розумієш, придумали собі ось це ось...

читайте такожПоставку китайської вакцини від коронавірусу в Україну просять перенести

Правда, Pfizer'а поки дадуть тільки 117 тисяч доз (китайці пропонували відразу 1,9 мільйона), Інші поки потрібні білим людям, а тубільцям доведеться трошки помирати без вакцин. Але хіба не погодяться громадяни України піти на цю жертву заради благорозташування мешканців Білого дому?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти