МВФ вимагає здерти з українців останній шар шкіри

15 лютого 2021, 08:24
Навіщо влада бере кредити, щоб потім підвищувати і так непідйомну комуналку, якщо людям вже зараз після оплати ЖКГ нічого жерти?
Київ тарифи
У МВФ знову вимагають підняти тарифи ЖКГ для населення / УНІАН

Докотилися до ручки - МВФ диктує Кабміну підвищення тарифів ЖКГ для зубожілого населення на тлі жируючого керівництва Нафтогазу.

При цьому про перспективи отримання чергового траншу кредиту від МВФ, а точніше – їх повної відсутності, фактично писати нічого, тому що місія Фонду в кінці цього тижня покинула Київ, так і не підписавши підсумковий документ (знову немає термінів виділення Україні наступного траншу).

Нагадаю, робота місії МВФ почалася в грудні 2020 року з перегляду програми stand-by, що передбачає фінансову підтримку України протягом 1,5 років в обсязі 5 млрд доларів США. У минулому 2020 році перший транш у розмірі 2,1 млрд доларів США Фонд вже надав, інші перерахування планувалися в поточному 2021 році.

відео дня

Але 13 лютого постпред МВФ в Україні Йоста Люнгман заявив: "Потрібен більший прогрес на користь завершення першого перегляду програми. Дискусії триватимуть".

читайте такожНафтогаз підклав Зеленському чергову свиню

Українські експерти відзначають, що в енергетичній сфері від нас вимагають:

  • підняти тарифи ЖКГ для населення;
  • прийняти законопроект про борги за житлово-комунальні послуги;
  • погасити величезні борги Нафтогазу (тільки в минулому 2020 році збитки НАКу склали близько 100 млрд гривень).

Залишається тільки запитати Шмигаля, а на хріна брати кредити, щоб потім підвищувати і так непідйомну комуналку і ціни на енергоресурси, якщо нашим людям вже зараз нічого, вибачте, жерти після оплати житлово-комунальних послуг?

Правда, думаю, їм все по х*р, особливо Коболєву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти