Нові плівки про сутність Порошенка будуть ще більш приголомшливими

27 лютого 2021, 06:49оновлено 27 лютого 2021, 19:55
Потужний удар по іміджу Петра Порошенка, як українського патріота, може виявитися тільки першим у низці викриттів.
Петро Порошенко, томос
Плівки з одкровеннями Петра Порошенка напевно спливуть найближчим часом / фото Віталія Червоненка / БіБіСі

Щодо плівок Медведчука-Суркова.

По-перше, справжність записів сумніву не викликає, і ці голоси на записі зможуть під протокол впізнати достатня кількість свідків для можливого суду.

По-друге, зміст розмови і його стилістика не несе для ні найменшої сенсаційності - все це було відомо ще тоді, в 2014 році. Оприлюднення записів нічого не додає до звинувачень Віктора Медведчука, так що вони спрямовані як іміджева зброя проти Петра Порошенка. І в цьому сенсі нічого нового - пам'ятається, я сам мегабайти статей написав, розповідаючи про лицемірство і цинічність ПАПа.

відео дня

читайте такожПорошенко злякався і почав витягувати "скелети" Зеленського з шафи

Вважаю, не сюрприз зміст розмови і для оточення ПАПа, і для більшості його прихильників. Тому що вони теж давно всі знають, просто переважна частина з них - такі ж цинічні, жадібні і лицемірні, як і їх вождь.

По-третє, поява цих плівок не має сенсу, якщо не буде продовження. Розумієте, зараз Володимир Зеленський і його оточення розчищають собі електоральне поле під другий термін, цілком можливо, з використанням "маневру Саакашвілі", тобто, дострокові президентські вибори. І йому треба міцно посунути Петра Порошенка, а з Юлією Тимошенко укласти щось на зразок союзу. Це єдиний мотив, який може підштовхнути ВАЗа пропустити ЮВТ до прем'єрства.

читайте такожЯк Порошенко цинічно зрадив свого партнера Медведчука

Тому повинні бути нові записи - куди більш викривальні і такі, що знищують ПАПа як патріота і, відповідно, електорального конкурента. І це можуть бути записи переговорів керівництва України з приводу здачі Луганська, виходу Гіркіна зі Слов'янська, Іловайського котла та інших трагедій - вибір, на жаль, занадто великий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти