Що показали протести проти повернення українців із зараженого Уханя

20 лютого 2020, 13:58оновлено 20 лютого 2020, 17:34
Українську освіту треба терміново лікувати.
протесты, Новые Санжары
В Нових Санжарах протести проти повернення українців з Уханю/ kolo.news

Сон розуму народжує чудовиськ. Вакханалія навколо евакуації українців з Уханя демонструє справжню глибину освітньої кризи в країні.

Але чи справді ми щиро здивовані тим, що відбувається, якщо:

Частина населення не вірить у вакцинацію, зате вірить в те, якщо перехворів на кір, отримаєш пожиттєвий імунітет від раку.

відео дня

Лікує нежить антибіотиками, які "прописує" собі сама, не розуміючи, що антибіотики не вбивають вірус.

Дивиться на телебаченні шоу екстрасенсів, "лікується" гомеопатією і фуфломіцинами, а до науки ставиться як до різновиду нумерології.

Не хоче мислити критично, проаналізувати елементарну статистику і зрозуміти, що на даний момент звичайний грип є більшою загрозою для життя українців, ніж новий коронавірус. Тим більше, від цієї загрози є ефективний захист.

читайте такожЧому через коронавірус українці стали кидатися один на одногоНастільки зневажає і не розуміє потреби в спроможних державних інституціях, що коли наступає час "Ч" просто не вірить, що держава здатна перевезти сотню людей з аеропорту в лікарню і ефективно утримувати їх там в карантині два тижні. І підіймає бунт.

Не володіє медіаграмотністю, щоб спокійно ставитися до страшилок про коронавірус, якими купа ЗМІ накачувала громадян останній місяць.

Тому не варто дивуватися. Варто лікувати українську освіту. Критичне мислення і медіаграмотність, базова біологія і математика, основи держави і права, розвиток емпатії і науковий метод. Ліки давно відомі. Залишилося почати приймати їх у суворій відповідності до рекомендацій лікаря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти