Національне лицемірство: як українці з Уханю стали вигнанцями у своїй країні

18 лютого 2020, 13:27
В Україні вимагають не пускати в країну з Китаю потенціхворих коронавірусом співгромадян.
коронавирус Львов
Під Львовом запротестували із-за можливості розміщення хворих коронавірусом в місцевих лікарнях / lmn.in.ua

Спостерігаю розквіт людського співчуття по темі повернення українських громадян з Китаю. Дуже символічного в річницю Майдану.

49 українців, 25 іноземців, не заражених коронавірусом, проте яких про всяк випадок треба зонувати, щоб уникнути зараження. Українців потрібно розмістити в лікарні або санаторію на 14 днів поиприлету, і виявилося, що це велика проблема. В Обухівському районі бунт. Жителі Київської та Львівської областей влаштували протести - не пускають у свої санаторії. Місцеві депутати у селищі Шкло Львівської області навіть сесію провели - геть!

читайте такожПід Тернополем будують блокпости для блокування приїзду евакуйованих з КитаюМи взагалі дивні люди, дуже однозначні у своїх принципах і емоційної симптоматиці. Стабільне національне лицемірство.

відео дня

Коли падає літак, весь ФБ сумує чорними аватарками за загиблими. А коли мова заходить про живих українських громадян, які хочуть повернутися додому, щоб не померти, тут включається наше тваринне самозбереження. А ви на секунду поставте себе на їх місце. Поставили? Приємно?

За підсумком, щоб уникнути народного бунту санаторії засекретили. Сподіваюся, наших громадян не в Чорнобиль повезуть, у зону відчуження. Або простигосподи на обмін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти