StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 1 і 2 серія огляд 19-10-2020

19 жовтня 2020, 20:45оновлено 2 серпня 2023, 17:34
Прем'єра 1 і 2 серії серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 відбулася 19 жовтня на телеканалі 1+1. Що показав у перших серіях другого сезону - читайте на Главреді.
Сидоренки-Сидоренки 2 сезон
Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 1, 2 серія дивитися онлайн / кадр з серіалу

Нові 1 і 2 серія серіалу Сидоренки-Сидоренки 2 сезон вийшли 19 жовтня в понеділок на 1+1. Сім'я багатих Сидоренків і бідні Сидоренків переживають кризу після того, як отримали назад свій шикарний будинок.

Що було в у другому сезоні серіалу Сидоренки-Сидоренки, і як сім'ї перейдуть на етап "ремонт відносин" - читайте і дивіться на Главреді

У серіалі грають Дмитро Суржиков (Олександр) та Олеся Власова (Ольга), а їхнього сина – молодий український актор Петро Ніневський (Вова). У свою чергу, ролі героїв бідної родини СидорЕнко виконують Ксенія Вертинська (Леся), Валерій ШВЕЦЬ (ПЕТРО), Лев Сомов (дід) та Євген Шекера (Рома).

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 1 і 2 серія огляд

Серіал розповідає про життя двох сімей - багатої і бідної, яких об'єднують не тільки схожі прізвища, а й події 17-річної давності, коли їх синів переплутали в пологовому будинку.

Петро стає власником розкішного особняка, а раніше заможна сім'я СидОренко живе на його території. Тому Леся тепер господиня будинку. Вона більше може не питати дозволу, щоб щось взяти або змінити. Незмінним залишається те, що Леся продовжує бути берегинею сімейного вогнища. А ось на різні витівки чоловіка вона буде реагувати жорсткіше.

Вова вступає до вузу, що вже досить несподівано. І, варто відзначити, там багато симпатичних дівчат. Тому буде чимало романтичних історій, адже Вова справжній шанувальник жіночої краси

Ольга відкриває з Лесею свій бізнес, а Рома несподівано дорослішає і стає набагато мужнішою.

Сидоренки-Сидоренки 2 сезон 1, 2 серія дивитися промо 19-10-2020:

Нові серії серіалу Сидоренки-Сидоренки можна дивитися на 1+1 з понеділка по четвер з 20:45. Також серіал Сидоренки-Сидоренки можна дивитися безкоштовно із запізненням на 48 годин. Подробиці читайте на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти