StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сімейка Крудсів 2 - українські актори озвучення поділилися враженнями від стрічки

18 грудня 2020, 13:47
На великий екран виходить анімаційний фільм Сімейка Крудсів: Нова ера, і українські актори дубляжу охоче розповіли про свою роботу над ним.
Сімейка Крудс 2
Сімейка Крудсів 2 - хто займався озвученням / Universal

В Україні 24 грудня вийде мультик Сімейка Крудсів Нова ера, продовження гучної картини DreamWorks.

Напередодні прем'єри, актори озвучення Григорій Герман та Ірина Кудашова розповіли, що їх найбільше вразило під час роботи.

Актор і телеведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман і зірка серіалу "Школа" актриса Ірина Кудашова вже не вперше віддають свої голоси героям.

відео дня

Григорій озвучив Груга, а Ірина Кудашова озвучує Зорю - колишню подружку Гая.

Григорій зізнається, що має багато спільних рис зі своїм героєм

"Груг щирий, відвертий, він не підлий і дуже чесний. А ще для нього найважливішим є сім'я, як, власне, і для мене. читайте такожСімейка Крудс 2-з'явилися дата виходу і перший офіційний трейлерТому цей герой припав до душі ще відтоді, як я працював з ним вперше. Ми з дітьми вже з нетерпінням чекаємо продовження цієї фантастичної історії від DreamWorks. Особливо зараз, коли так важливо ходити в кіно, щоб підтримати кінотеатри і тих людей, завдяки яким можемо дивитися хороші фільми на великих екранах. Як на мене, - це обов'язок кожного, хто по-справжньому цінує кіно", - вважає він.

Також Григорій, який вже має великий досвід у дубляжі, поділився своїми враженнями від роботи: "Головна складність полягає в тому, що тут все вирішує сила голосу. І те, наскільки вдало ти володієш власним тембром, завдяки якому повинен передавати весь спектр емоцій свого персонажа. З одного боку, це досить копітка робота, з іншого - неймовірний творчий досвід, який ні з чим не порівняти. Крім того, мені дуже пощастило з командою, разом з якою нам вдалося створити дійсно неповторний дубляж".

Сімейка Крудс 2
Сімейка Крудсів 2 / Universal

Українська акторка і блогерка Ірина Кудашова теж не вперше пробує себе в дубляжі. Ірина впевнено озвучує свої репліки і з захопленням ділиться емоціями

"Круто стати частиною такої яскравої голлівудської анімації. Це моя третя поява в дубляжі, але тільки зараз моя роль - головна. З моєю героїнею нас об'єднує багато спільного: як і я, вона неймовірно активна, життєрадісна і волелюбна. Зоря невиправна оптимістка, яка в будь-якій ситуації здатна відшукати позитив! Цим ми з нею дуже схожі. Сімейка Крудсів Нова ера - візуально досконала робота, яка не залишить байдужим жодного глядача. Тому я з нетерпінням чекаю прем'єру і запрошую всіх в кіно!", - розповіла вона.

Анімаційна комедія Сімейка Крудсів Нова ера виходить в Україні 24 грудня у всіх кінотеатрах. Допрем'єрний показ - з 17 грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти