StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вулицями ходив Крокодил Крокодилович: рецензія на фільм "Мій домашній крокодил"

29 жовтня 2022, 21:00оновлено 30 жовтня 2022, 22:00
В українському прокаті йде сімейна нова комедія студії Columbia Pictures "Мій домашній крокодил".
Крокодил Лайл
Крокодил Лайл / Sony Pictures

Нью-Йорк, Манхеттен. У старий закопчений особняк в'їжджає сімейство. ТАТО (Скотт Макнейрі) ‒ розсіяний, як і годиться, професор математики, мама (Констанс Ву) ‒ домогосподарка і автор кулінарних книг, і син (Уінслоу фіглі) ‒ клопіткий синок-ботанік. Досить скоро з'ясовується той факт, що на горищі живе, ні багато, ні мало, а цілий крокодил (Шон Мендес, українська озвучка – Тарас Тополя). Рептилія нема, але може співати. У зв'язку з чим її намагався використовувати колишній власник будинку ‒ шахраюватий фокусник-невдаха Ектор Валентайн (Хав'єр Бардем). Загалом, пригода починається.

Сімейні комедії, в яких головна дійова особа ‒ то або або інша тварина, свій золотий час переживали десь на початку 90-х (згадати хоча б дилогію про сенбернара "Бетховен"). А в останні роки такого роду фільми можна було рідко побачити ‒ особливо на великому екрані.

Але "Мій домашній крокодил" скроєний, таке відчуття, строго за лекалами тих років (хіба що, зі зрозумілих причин, головний герой тут намальований на комп'ютерах). Є миле сімейство. Є простенький сюжет-він тут ще й покликаний бути сполучною ланкою між музичними номерами (які то вдаряються в сучасну попсу, то кивають у бік бродвейських мюзиклів). Є харизматичний і досвідчений актор, який розважається в легкому жанрі (причому видно, що Бардему відмінно це вдається). І, звичайно ж, все закінчується хеппі-ендом.

Крокодил Лайл

В цьому плані кіно вдалося і воно практично як з Палати мір і ваг. Підсумовуючи, можна сказати, що "мій домашній крокодил" строго рекомендується до перегляду всім дітям і їх сентиментальним батькам, які люблять провести з ними пару годин в затишку і темряві кінозалу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти