StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Немає грошей - шукайте всюди": рецензія на комедію-квест "Де гроші"

28 жовтня 2021, 00:42оновлено 28 жовтня 2021, 11:12
В український прокат вийшла комедія квест "Де гроші", режисером і виконавцем головної ролі в якій стал Михайло Хома (більш відомий як DZIDZIO).
'Немає грошей - шукайте всюди': рецензія на комедію-квест 'Де гроші'
Євген Сморигін і Михайло Хома / B&H Film Distribution Company

Піаніст з консерваторським дипломом Міша (Михайло Хома) не хоче грати в готельному ресторані у свого знайомого Макса (Володимир Остапчук) і тому промишляє дрібні аферами з іноземними туристами на кладовищі разом з приятелем-екскурсоводом (Євген Сморигін). Але одного разу схема дає збій, подільника затримують копи і тепер Міші потрібно терміново знайти купу грошей на заставу. Але тут він випадково знайомиться зі багатою вдовою інженера (Ада Роговцева). Та пропонує Міші потрібну суму, якщо він зможе розгадати всі загадки, відімкнути всі дзвінки і обійти всі пастки, якими її покійний чоловік обклав в старовинному особняку сімейний скарб. На який, до слова, претендують і шахрай-мажордом (Сергій Либа) і його сексуальна, але недалека спільниця-покоївка (Анна Буткевич).

Михайло Хома (більш відомий як співак DZIDZIO) продовжує свій похід по українському комедійному кінематографу. Перші дві його проби пера на цьому терені мали комерційний успіх і, мабуть, саме тому, до третього фільму Хома вирішив дозволити собі помірні експерименти. Перший і головний - зняти авантюрну комедію (як кажуть самі творці - комедію-квест), тобто жанр досить герметичний і такий, що вимагає особливої обробки. Другий - запросити на другу головну роль гранд-даму українського акторства Аду Роговцеву. Крок красивий, але досить ризикований ‒ адже актриса зі своїм гігантським досвідом легко могла перегравати Хому в кадрі. Забігаючи наперед - цього не сталося.

читайте такожDZIDZIO влаштував погоню за грошима для глядачів у кінотеатрі

'Немає грошей - шукайте всюди': рецензія на комедію-квест 'Де гроші'
Анна Буткевич і Ада Роговцева (в центрі) / B&H Film Distribution Company

Поспішаємо заспокоїти фанатів фільмів Хоми - експерименти не зайшли далеко. Народний, що називається, гумор (тобто переповнений прямолінійними жартами і незручними ситуаціями) на місці. Сам актор-режисер як і раніше щедро ллє свою бородату харизму з екрану. У камео забрідають відомі актори (типу Ахтема Сеїтаблаєва і Віктора Андрієнка) і селебріті (типу Юрія Горбунова і Володимира Остапчука). Загалом, фільм суворо рекомендується всім шанувальникам творчості DZIDZIO і класичного українського гумору.

читайте такожDZIDZIO влаштував погоню за грошима для глядачів у кінотеатрі

P. S. Нагадуємо, що у пригодницької комедії-квест "де гроші" немає обмеження глядацької аудиторії, а саме - їй присвоєно Індекс "ОА" (загальна аудиторія).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти