StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка показала трюк із підводкою, який допоможе виглядати молодше

18 квітня 2024, 23:50оновлено 20 квітня, 22:17
Візажист показала простий прийом, який надасть вашим очам більш молодого та свіжого вигляду.
Жінка показала трюк із підводкою, який допоможе виглядати молодше
Як виглядати молодше / колаж: Главред, фото: pexels

Перші ознаки старіння часто помічаються навколо очей. Тонкі зморшки та темні кола під очима з'являються найпершими, навіть якщо жінки і наносять на обличчя зволожуючі засоби та макіяж, щоб приховати ці сліди.

Радимо прочитати корисний матеріал: Які зачіски зроблять жінку молодше на 10 років: стиліст показала, що додає віку.

Візажист розповіла, що є простий прийом, який надасть вашим очам більш молодого та свіжого вигляду і займає це лічені секунди. У своєму Instagram Бет Меллем ділиться корисними лайфхаками та робить огляди на засоби проти зморшок, шрамів і пігментних плям. Вона також показала трюк "м’якої підводки для очей", передає видання Mirror.

відео дня

"Нанесіть тіні від середнього до темного кольору уздовж нижніх вій за допомогою пензлика з невеликими кінцями. Ви можете обережно розтушувати їх, якщо бажаєте отримати більш м’який вигляд. Це надасть вам вигляд підводки для очей без темної жорсткої підводки, яка часто робить наші очі меншими", - пояснила візажистка.

Бет рекомендує використовувати м’яку підводку для очей, щоб виглядати молодше. Темні та чіткі лінії під очима зроблять вас лише старшими. Такий макіяж лише підкреслить зморшки в області очей, роблячи в’ялість більш помітною.

"Попрощайтеся з готичною підводкою з підліткових років і надто драматичним smokey eyes. Завжди прагніть до протилежного ефекту "чорної підводки", а саме до того, щоб виразити очі. Виберіть колір тіней, який підкреслить природний колір ваших очей", - пояснюють фахівці.

Якщо у вас блакитні очі, експерти рекомендують використовувати мідно-коричневі відтінки, а зелені очі виглядають яскравіше в поєднанні з сливовими і фіолетовими. Під час малювання цих ліній також важливо переконатися, що вони якомога тонші.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти