StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо розбризкувати у квартирі кондиціонер для прання: проста хитрість з чудовим результатом

25 вересня 2022, 07:05оновлено 8 жовтня 2022, 14:23
Цікаво, що простий кондиціонер для прання може зробити вашу квартиру чи будинок набагато затишнішим, якщо використовувати його певним чином.
Дом, квартира, запах в доме, пульверизатор, кондиционер для стирки
Навіщо розбризкувати у квартирі кондиціонер для прання/ ua.depositphotos.com

Приємний аромат вдома – це невід’ємна складова затишку і домашньої атмосфери, у яку завжди хочеться повертатися після важкого робочого дня.

Що тільки не роблять господині, щоб вдома був приємний запах, який тішитиме і їх, і їхніх гостей. Проте серед безлічі методів є досить простий та ефективний спосіб із застосуванням кондиціонера для білизни. Виявляється, для гарного запаху від текстилю цей засіб можна використовувати не тільки у пральній машині, а й досить оригінальним способом.

Візьміть свій улюблений кондиціонер для прання, запах якого вам найбільше подобається. Далі наповніть пульверизатор водою на дві третини.

відео дня

Іншу одну третину об’єму, що залишилася, наповніть кондиціонером для прання. Добре закрутіть пульверизатор, після чого ретельно збовтайте його, щоб обидві рідини змішалися.

Отриманий розчин можна розбризкувати на весь текстиль, яке є у ваших кімнатах – штори, тюль, обшиті тканиною меблі, килими тощо.

Таким самим способом можна використовувати й улюблені ефірні олії. Їх потрібно додати у воду, залити усе в пульверизатор і розбризкати на текстиль. І тоді приємний запах вдома вам гарантований.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти