StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо натирати шкіряне взуття луком: фокус працює безвідмовно

17 лютого 2024, 02:02
У пошуках незвичайних, але ефективних способів поліпшити зовнішній вигляд взуття, багато хто використовує несподіваний інгредієнт.
Навіщо натирати шкіряне взуття цибулею
Навіщо натирати шкіряне взуття цибулею / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Шкіряне взуття, перебуваючи в безпосередньому контакті з землею, вимагає особливого догляду для підтримки свого зовнішнього вигляду. Не тільки для видалення пилу і плям, а й для збереження яскравості кольору.

У пошуках незвичайних, але ефективних способів поліпшити зовнішній вигляд взуття, багато хто використовує несподіваний інгредієнт - цибулю.

Що робить цибуля для шкіряного взуття?

З плином часу поліроль може втратити свою ефективність, і взуття починає виглядати менш блискучим. У таких випадках не потрібно вдаватися до хімічних засобів. Відповідь просто у вас вдома!

відео дня

Для того щоб ваше взуття завжди мало найкращий вигляд, спробуйте дивовижну техніку з використанням цибулі. Візьміть цибулину, розріжте її навпіл і використовуйте половинку на кожному черевику.

Ретельно протріть куточки і ямки взуття шматочком цибулі, потім дайте взуттю висохнути. Після цього поліруйте шкіру, і ваші туфлі знову сяятимуть яскравістю.

Чим відполірувати шкіряне взуття?

Використовуйте якісні поліролі для шкіряного взуття. Вони забезпечують зволоження, захист і надають блиск матеріалу. Виберіть поліроль відповідного кольору для вашого взуття.

Олії, такі як мигдальна, оливкова або кокосова, можуть також використовуватися для зволоження шкіри та надання їй блиску.

Спеціальні воски для взуття також можуть використовуватися для надання блиску шкіряному взуттю. Нанесіть віск тонким шаром і відполіруйте.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти