StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо господині наносять піну для гоління на віник: незвичайний метод прибирання

23 лютого 2024, 05:04
Неочікуваний лайфхак з віником та піною для гоління допоможе вам зекономити на миючих засобах і досягти блискучої чистоти.
Навіщо господині наносять піну для гоління на віник: незвичайний метод прибирання
Революційний трюк для прибирання ванної / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Ми часто опиняємося в ситуаціях, коли нам потрібно імпровізувати з побутовими предметами, щоб досягти результату під час прибирання. Віник і піна для гоління можуть бути несподіваними, але корисними інструментами для прибирання ванної кімнати.

Крок 1. Підготовка. Перш ніж почати, приберіть із ванної кімнати всі незакріплені предмети, такі як килимки, рушники та засоби особистої гігієни. Це розчистить простір і дозволить вам працювати ефективніше.

Якщо вас цікавлять хитрості прибирання, читайте матеріал Главреду: Навіщо потрібно замочувати посуд з чайними пакетиками: результат вражає.

Крок 2. Підметіть підлогу. Використовуйте віник, щоб підмести пил, волосся та інше сміття. Цей крок необхідний для підготовки ділянки до чищення піною. Не забудьте підмести в кутах ванної кімнати і за унітазом.

Крок 3. Нанесення піни для гоління. Піна для гоління відома своїми знежирюючими властивостями та здатністю ліквідовувати складні плями. Щедро нанесіть її на щетину мітли та підготуйтеся до чищення.

Крок 4. Потріть віником. Віник корисний не тільки для підмітання. Якщо у вас є мітла з жорсткою щетиною, вона може бути ефективним інструментом для чищення. Добре протріть підлогу кремом для гоління та віником. Щетина дістанеться плиткових швів та інших складних кутів, забезпечуючи глибоке очищення.

Дивіться відео про те, як використовувати піну для гоління під час прибирання:

Крок 5. Дайте піні подіяти. Після того, як ви нанесли на проблемні зони піну для гоління віником, дайте їй постояти приблизно 30 хвилин. Це дозволить піні ефективніше розщепити бруд і плями.

Крок 6. Змийте. Після очікування промийте оброблені ділянки водою. Якщо у вашій ванній кімнаті є душ зі шлангом, він вам допоможе. Обов’язково видаліть всю піну для гоління, щоб позбутись липкості.

Крок 7: Висушіть. Використовуйте чисту тканину або рушник, щоб витерти вимиті ділянки. Після висихання перевірте ванну кімнату, щоб переконатися, що всі плями та бруд видалені. Якщо ви знайдете ділянки, які потребують додаткової уваги, повторіть процес.

Прибирання ванної кімнати віником і кремом для гоління може бути інноваційним і дієвим рішенням. Ви не тільки зекономите на миючих засобах, але й нетипово використаєте повсякденні речі, які є у вас вдома і якими ви можете скористатися.

Вас можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти