StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо квітникарі встромляють по 5 сірників у квіткові горщики

18 березня 2024, 02:02оновлено 19 березня, 08:33
Принцип цієї хитрості досить простий, а результат перевершує всі очікування.
Навіщо встромляти сірники в горщики з квітами
Навіщо встромляти сірники в горщики з квітами / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот YouTube

Мухи і мошки - це не тільки неприємні комахи, а й серйозна загроза для здоров'я ваших кімнатних рослин. Вони можуть непомітно проникати в ґрунт і харчуватися тканинами вашої рослини, залишаючи її без життєвої сили.

Також ми писали чому не можна ставити кімнатні рослини на підвіконня: які квіти в небезпеці. Фахівці розповіли, чому не можна розміщувати кімнатні рослини на підвіконні - маловідома причина

Однак є простий спосіб боротьби з ними - сірники, пише французький портал Sante+.

відео дня

Як позбутися мошок у квітковому горщику?

Принцип цієї хитрості досить простий: вставте 5-6 сірникових паличок у ґрунт горщика з бутонами вниз. Це створить надійний бар'єр для мух і захистить вашу рослину.

Як це працює?

Природний засіб: У сірниках міститься сірка, фосфор і фтор. Вони борються з комахами, запобігаючи їхньому доступу до рослини.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Безпечне та ефективне: Цей метод боротьби з мухами дешевий, безпечний і простий у використанні. На відміну від хімічних препаратів, сірники не завдають шкоди вашій рослині та навколишньому середовищу.

Добриво для ґрунту: Крім боротьби з паразитами, сірники слугують чудовим добривом для ґрунту, прискорюючи ріст рослини і продовжуючи її термін життя.

Використовуючи цей простий і ефективний метод, ви не тільки захистите свої рослини від мух і мошок, а й забезпечите їм здоровий розвиток і рясне цвітіння.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти