StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дуже простий лайфхак, який допоможе розгладити докучливі ґудзики на одязі

4 вересня 2023, 16:40оновлено 10 вересня 2023, 15:07
774
Не варто гладити ґудзики на лицьовій стороні, досить зробити це з вивороту.
Як розгладити гудзики на одязі
Як розгладити ґудзики на одязі / Колаж Главред, фото скиншот TikTik (laurastar_official)

Для більшості людей прасування - досить просте заняття, але для деякого воно може виявитися складною задачею. Незважаючи на відсутність певних правил прасування, існують ефективні способи полегшити цю роботу.

До числа кращих порад по прасуванню відносяться: вивертання одягу навиворіт, щоб уникнути появи слідів від праски, недопущення звисання великих речей через край прасувальної дошки, так як вони знову почнуть м'ятися, і прасування довгими рухами, оскыльки це краще усуває складки, не розтягуючи волокна.

На думку одного з професіоналів, існує помилка, яку робить більшість при прасуванні сорочок. У відеоролику, розміщеному у TikTok чоловік показав поширену техніку, яку більшість людей використовує неправильно.

відео дня

"Якщо ви гладите сорочку як я, то, швидше за все, гладите навколо ґудзиків, уникаючи їх. На жаль, я не можу сказати, що так робити не можна", - пояснює він.

Щоб пропрасувати цю ділянку, він пропонує вивернути сорочку навиворіт. Потім розташувати праску в тому місці, де проходять ґудзики, і пропрасувати їх.

Після цього чоловік перевернув сорочку на лицьову сторону і показав, як простір між ґудзиками став абсолютно гладким і без складок.

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти