StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потужний оберіг від нещастя: що таке четвергова сіль і як її зробити

15 серпня 2024, 22:50оновлено 15 серпня, 23:44
691
Що кажуть, коли готують четвергову сіль та яку силу вона має - Главред зібрав цікаві факти.
Потужний оберіг від нещастя: що таке четвергова сіль і як її зробити
Як приготувати четвергову сіль / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, УНІАН

Як правильно зробити четвергову сіль у 2024 році та для чого вона назначається - досвідчені господині давно користуються таким методом. Нині досі вірять, що вона має сильні цілющі властивості та може допомагати при різних розладах у людини.

Четвергова сіль - це спецільно приготована чорна сіль, яка може позбавити від хвороб, пристріту та недобрих намірів, вважають в народі. Зазвичай таку сіль використовують як оберіг протягом цілого року. Нею не тільки солять їжу, а й дають у дорогу у мішечку. Блогер у Youtubе розповіла, що також можна за допомогою солі вигнати із оселі злу енергетику.

Як готувати четвергову сіль у домашніх умовах

Приготувати четвергову сіль можна лише в один день у році, а саме в Чистий четвер, що перед Страсною п'ятницею. Таку сіль можна використовувати цілий рік.

відео дня

Щоб приготувати четвергову сіль, варто взяти грудку солі, загорнути у ганчірку та відправити у гарячу піч. Варто дочекатись, поки ганчірка обгорить, тоді потрібно зібрати сіль і зберегти її до Великодня. Досвідчені господині наголосили, що необхідно готувати чорну сіль у повній тиші. Сіль отримає чорний колір через те, що вона пройде декілька хімічних реакцій у печі.

У Мережі поділились ще одним цікавим рецептом приготування четвергової солі із борошном. Чорну сіль потрібно приготувати із борошном на сковорідці. Варто взяти кілограм солі і розігріти у чавунній сковорідці. Пізніше додати 10 столових ложок житнього борошна. Після цього готову сіль потрібно охолодити та розділити по мішечках. Для кращого захисного ефекту, до чорної солі можна додати лікарські трави: календула, полин, м'ята. Достатньо буде лише дрібки трав.

Яку молитву потрібно читати під час приготування четвергової солі

Сучасні господині готують чорну сіль за сучасним рецепт - варто прожарити на сковороді кухонну сіль, а помішуючи її за годинниковою стрілкою, потрібно тричі прочитати молитву "Отче наш".

Як використати четвергову сіль

В народі вважають, що четвергову сіль варто використовувати, тоді коли хтось захворів. Потрібно лише додати цю сіль у склянку води і дати випити хворій людині. Такий метод допоможе і тваринам, адже раніше їх також лікували чорною сіллю.

Щоб очистити власний дім від злої енергетики,четвергову сіль додавали у відро із водою та мили всі кути будинку.

Однак, чорна сіль є найголовнішим символом на Великодньому столі. Її необхідно поставити на головне місце святкового столу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти